Μετά το ρατσιστικό επεισόδιο ο Έντσο Φερνάντες μπλέκει σε νέο πρόβλημα με την αστυνομία της Αγγλίας!

Έντσο Φερνάντες

i

©Photo by Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Μετά το ρατσιστικό επεισόδιο ο Έντσο Φερνάντες μπλέκει σε νέο πρόβλημα με την αστυνομία της Αγγλίας!

Κώστας Τόπας 14:15 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 12.09.2024

Νέα μπλεξίματα για τον Έντσο Φερνάντες, λίγο διάστημα αφότου είχε βρεθεί στο προσκήνιο για τα ρατσιστικά συνθήματα κατά Γάλλων παικτών.

Ο Αργεντινός μέσος, Έντσο Φερνάντες, είχε νέα μπλεξίματα με τις Αρχές, καθώς δέχθηκε πρόστιμο από τη βρετανική δικαιοσύνη με απαγόρευση οδήγησης αυτοκινήτου για έξι ολόκληρους μήνες.

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο μέσος της Τσέλσι, ο οποίος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο κατά την εκδίκαση της ποινής, του επιβλήθηκε απαγόρευση οδήγησης λόγω των πολλών τροχαίων παραβάσεων που διέπραξε στην Ουαλία.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Έντσο Φερνάντες καταδικάστηκε για δύο κατηγορίες που σχετίζονται με την άρνησή του να αναγνωρίσει το αυτοκίνητό του, το οποίο οι Αρχές πιστεύουν ότι του ανήκει. Ο Αργεντινός μέσος φέρεται να οδηγούσε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και να πέρασε με κόκκινο φανάρι σε μια περιοχή στην Ουαλία, τον περασμένο Νοέμβριο.

Επιπλέον, ο Αργεντινός σταρ κατηγορήθηκε για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας ενώ οδηγούσε στο Σουόνσι τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά δεν αποδείχθηκε ότι ο παίκτες της Τσέλσι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Αν και ο Έντσο Φερνάντες είναι ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του οχήματος που κατασχέθηκε με τις δύο παραβάσεις, δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματα της αστυνομίας για πληροφορίες, γεγονός που τον εξέθεσε σε απαγόρευση οδήγησης για περίοδο 6 μηνών, καθώς και πρόστιμο περίπου 3.000 λιρών για έξοδα.

Αυτό έρχεται αφότου ο Έντσο Φερνάντες επικρίθηκε επειδή βιντεοσκόπησε τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής να τραγουδούν υβριστικά συνθήματα σε παίκτες στη Γαλλία, αφού κέρδισαν το Copa America τον περασμένο Ιούλιο.