Έφτασαν στην Ολλανδία και πιάνουν δουλειά Βίντα, Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι

Έφτασαν στην Ολλανδία και πιάνουν δουλειά Βίντα, Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι

Κώστας Τσίλης 15:11 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 07.07.2024

Οι τρεις από τους τέσσερις διεθνείς της ΑΕΚ που συμμετείχαν στο Euro, ενσωματώθηκαν πριν από λίγο στην αποστολή της ομάδας εδώ στο Μπουργκ και θα δώσουν παρών στην απογευματινή προπόνηση

Μετά τον Μπρινιόλι και τον Άμραμπατ την προηγούμενη Τετάρτη, πριν από λίγο ο Ματίας Αλμέιδα είδε ακόμα τρεις αφίξεις ποδοσφαιριστών στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ. Ο Ντομαγκόι Βίντα, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ταξίδεψαν στην Ολλανδία για να πιάσουν δουλειά.

Είχαν πάρει και οι τρεις άδεια για να ξεκουραστούν μετά την συμμετοχή του στο Euro. Όμως από σήμερα μπαίνουν και αυτοί στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Στην απογευματινή προπόνηση αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών. Ενώ πιθανότατα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό της Τετάρτης, που θα είναι και το τελευταίο της Ένωσης επί ολλανδικού εδάφους.

Οι τρείς παίκτες έφτασαν στο ξενοδοχείο της ομάδας πάνω στην ώρα του μεσημεριανού φαγητού. Και ως εκ τούτου βρήκαν μαζεμένους όλους τους συμπαίκτες τους και τον Αλμέιδα με τον τεχνικό τιμ. Μάλιστα ο Γκατσίνοβιτς έσπευσε να αγκαλιάσει και τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τον οποίο συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό.