Εγινε κι αυτό: Πρόεδρος αναλαμβάνει και προπονητής της ομάδας
i

Photo by RvS.Media/Basile Barbey/Getty Images

Εγινε κι αυτό: Πρόεδρος αναλαμβάνει και προπονητής της ομάδας

Sportal newsroom 15:26 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 20.08.2024

Ο πρόεδρος της Σιόν αποφάσισε να αναστείλει τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας και να αναλάβει ο ίδιος την τεχνική ηγεσία.

Κι όμως, δεν είναι κάποιου είδους αστείο. Είναι γεγονός. Ο πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν, πήρε την απόφαση να θέσει σε αναστολή τα καθήκοντα του προπονητή και να αναλάβει χρέη τεχνικού ο ίδιος!

Αυτό γιατί η ελβετική ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί ούτε ο κόσμος, αλλά ούτε και ο ιδιοκτήτης.

Η διοίκηση του συλλόγου επιβεβαίωσε την εν λόγω είδηση με επίσημη ανακοίνωση της, με τον Κονσταντέν να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο επόμενο ματς με τη Λουγκάνο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελβετίας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Σιόν παίρνει μια ασυνήθιστη απόφαση, καθώς γενικότερα είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και στο παρελθόν με τις κινήσεις του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του 2017, όταν είχε επιτεθεί στον τότε προπονητή της ομάδας και τιμωρήθηκε με 14μηνο αποκλεισμό.