«Είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ» η απάντηση Ελίασον σε φήμες για ενδιαφέρον από Γερμανία, η ΗΠΑ και Εμιράτα

Ελίασον

i

©Intime

«Είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ» η απάντηση Ελίασον σε φήμες για ενδιαφέρον από Γερμανία, η ΗΠΑ και Εμιράτα

Κώστας Τσίλης 17:54 - 13.10.2024

Ο Ελίασον παραχώρησε συνέντευξη σε σουηδικό Μέσο και έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στα μεταγραφικά σενάρια

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγοι μήνες από τότε που ο Νίκλας Ελίασον συμφώνησε με την ΑΕΚ για επέκταση του συμβολαίου του για επιπλέον έναν χρόνο. Φυσικά με αυξημένες αποδοχές. Ωστόσο οι Σουηδοί έβαλαν ξανά στο τραπέζι μεταγραφικά σενάρια. Η aftonbladet έγραψε για δικές της πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες για τον Ελίασον ενδιαφέρεται μια ομάδα από το MLS, μια από την Γερμανία και μια από τα Εμιράτα. Ωστόσο ο ίδιος ο Σουηδός μεσοεπιθετικός έδωσε την δική του απάντηση.

«Δεν έχω ιδέα για τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι συγκεντρωμένος σ’ αυτό που κάνω αυτή την στιγμή με την ομάδα. Και θέλουμε να κάνουμε καλά πράγματα. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και στην εθνική, αλλά και στην ΑΕΚ. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ο σύλλογος επένδυσε σε πολύ καλούς παίκτες. Θέλουμε μια υψηλού επιπέδου και ανταγωνιστική ομάδα.

Χάσαμε την ευρωπαϊκή πρόκριση φέτος και είχαμε μια μεγάλη απογοήτευση στην αρχή της σεζόν. Όμως τώρα παλεύουμε με αποφασιστικά για να μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και ελπίζουμε να πάμε καλύτερα στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».