«Έκλεισε τον Βέλντε ο Ολυμπιακός, περνάει ιατρικά και υπογράφει»

Ο Κρίστοφερ Βέλντε - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Έκλεισε τον Βέλντε ο Ολυμπιακός, περνάει ιατρικά και υπογράφει»

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:01 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 27.07.2024

Ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» το deal με την Μπράγκα για την απόκτηση του Όρτα με κανονική μεταγραφή και όπως όλα δείχνουν ο Κρίστοφερ Βέλντε ακολουθεί!

Το βράδυ της Παρασκευής (26/7) το Sportal αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός έκλεισε ουσιαστικά τη μεταγραφή του Αντρέ Όρτα από την Μπράγκα με κανονική μεταγραφή. Ο Πορτογάλος μέσος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη με τη μορφή δανεισμού. Από την πρώτη στιγμή έδωσε πράγματα στον Ολυμπιακό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε ότι έκανε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Τσικίνιο στο χορτάρι και γενικότερα ήταν εκ των πρωταγωνιστών της προηγούμενης σεζόν. Μίας σεζόν στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κατακτήσουν το Conference League και να γράψουν ιστορία.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του, η Μπράγκα έδειχνε ανυποχώρητη στο ποσό που ήθελε για να πουλήσει τον παίκτη, όμως όπως όλα δείχνουν η αντίσταση αυτή έχει υποχωρήσει και ο Ολυμπιακός την έφερε στα μέτρα του. Το θέμα του Όρτα είναι στην τελική ευθεία και είναι πιθανό μάλιστα να ενσωματωθεί και άμεσα με την ομάδα…

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο δεν μένουν εκεί. Και όπως όλα δείχνουν βάζουν στη μηχανή τους και τον Κρίστοφερ Βέλντε! Οι συζητήσεις ήταν προχωρημένες ανάμεσα στις τρεις πλευρές. Ολυμπιακός, Βέλντε και Λεχ Πόζναν ήταν σε ανοιχτή συνεννόηση για τη μεταγραφή του Νορβηγού εξτρέμ, που πλέον είναι στην τελική της ευθεία όπως αποκάλυψε και ο Φαμπρίτσιο Ρομανό.

Ανατροπή με Αλεξανδρόπουλο: Κλείνει στη Σταντάρ Λιέγης
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:19 - 27.07.2024

Ανατροπή με Αλεξανδρόπουλο: Κλείνει στη Σταντάρ Λιέγης

Με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, καθώς όπως αναφέρει ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθε σε συμφωνία με τη βελγική ομάδα για τον δανεισμό του 22χρονου μέσου.

«Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία για την μεταγραφή του Κρίστοφερ Βέλντε. Το κόστος της μεταγραφής του Νορβηγού εξτρέμ ανέρχεται στα 3.6 εκατ. ευρώ και το ποσό αυτό θα φτάσει στα 5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο Βέλντε τις επόμενες μέρες αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο», αναφέρει στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο «Χ» (τέως Twitter») ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος.