Γραμμένος: «Εγώ στη θέση του κ. Ντογιάκου δεν θα κατέβαινα - Επιβεβαιώθηκε περίτρανα η υπεροχή του Μάκη Γκαγκάτση»

Βαγγέλης Γραμμένος

i

© Intime

Γραμμένος: «Εγώ στη θέση του κ. Ντογιάκου δεν θα κατέβαινα - Επιβεβαιώθηκε περίτρανα η υπεροχή του Μάκη Γκαγκάτση»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:37 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 04.06.2024

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, κλήθηκε να μιλήσει για την προεδρία της ομοσπονδίας που αναμένεται να αλλάξει χέρια.

Η εκλογική διαδικασία για την προεδρία της ομοσπονδίας πλησιάζει κι άπαντες κινούνται στους ρυθμούς της. Σε δηλώσεις που έκανε στο Metropolis 95.5, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στάθηκε στην υπεροχή του Μάκη Γκαγκάτση, αλλά και στην πιθανή υποψηφιότητα του κ. Ντογιάκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε πρόεδρο στην ΕΠΟ τον Γκαγκάτση. Εγώ ρισκάρω και κάνω την πρόβλεψη ότι δεν θα υπάρξει κάποιος αντίπαλος του Μάκη στις εκλογές. Διακινδυνεύω την πρόβλεψη. 

Επιλογή Μπαλτάκου ή Γκαγκάτση; Το μεγάλο στοίχημα με τον νέο τεχνικό της Εθνικής
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:45 - 03.06.2024

Επιλογή Μπαλτάκου ή Γκαγκάτση; Το μεγάλο στοίχημα με τον νέο τεχνικό της Εθνικής

Ο Τάκης Μπαλτάκος αποχωρεί, ο Μάκης Γκαγκάτσης, όπως όλα δείχνουν, έρχεται στην προεδρία της ΕΠΟ και η Εθνική παραμένει χωρίς προπονητή. Ποιος θ' αναλάβει τη δύσκολη απόφαση.

Το ποσοστό υπέρ του Μάκη, είναι αρκετά υψηλό. Θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα. Η συγκέντρωση που έγινε, έδειξε ότι επιβεβαιώθηκε περίτρανα η υπεροχή του Μάκη.

Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει κατά την γνώμη μου, έστω και αν βρισκόμαστε χρονικά, ενάμιση μήνα πριν από τις εκλογές. Είδα την διάθεσή τους, την βούλησή τους για τον Μάκη Γκαγκάτση και όλα τα άλλα παιδιά, όλων των παρευρισκομένων και αναφέρομαι στην συγκέντρωση που έγινε στο Μακεδονία Παλλάς.

Στην δική μου εκλογική διαδικασία είχε κατέβει, ως αντίπαλος υποψήφιος ο κ. Καλατζής γνωρίζοντας ότι θα έχανε. Εγώ στην θέση του κ. Ντογιάκου που παρουσιάζεται από ορισμένους ως δεύτερος υποψήφιος, δεν θα κατέβαινα. Η χθεσινή δεν είναι απλά μία παράσταση νίκης. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα της νίκης του Μάκη Γκαγκάτση.

Επίσης με αφορμή την κόντρα του Σαββίδη και του Μελισσανίδη θέλω να τονίσω κάτι σημαντικό.

Εδώ δεν είναι ζητήματα δυο ανδρών, όλοι λένε ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση με την Ομοσπονδία. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Μάκη. Υπάρχει μία παθογένεια στην ΕΠΟ και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Δεν ξέρω ποιες είναι οι σχέσεις των Σαββίδη και Μελισσανίδη. Το ζητούμενο είναι η ΕΠΟ. Και ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν. Αυτό βγήκε χθες από την συγκέντρωση.

Εγώ δεν είμαι υποψήφιος στην ΕΠΟ, όχι δεν συμμετέχω στην νέα διοίκηση.

Όσο για τον ΠΑΟΚ και τα όσα γράφονται για την ενασχόλησή μου, θα πω ότι όχι δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση».