Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Εκόνγκ: «Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του»

Εκόνγκ

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Εκόνγκ: «Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:57 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 23.08.2024

Ο Τροστ Εκόνγκ αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα.

Ο Τροστ Εκόνγκ αποχώρησε τον ΠΑΟΚ και με τη... βούλα.

Μέσω ανακοίνωσης, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε πως ο Νιγηριανός αμυντικός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αλ Κχολούντ, ενώ μεταξύ άλλων θέλησε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ στην Αλ Κχολούντ. Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα, αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια, σκόραρε ένα γκολ κι έδωσε μια ασίστ, ενώ ήταν μέλος των Incredibles, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2023-24. Ευχαριστούμε τον Γουίλι για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!».

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Εκόνγκ: «Η Τούμπα είναι κάτι μοναδικό και πλέον καταλαβαίνω τι σημαίνει το μόνο ΠΑΟΚ»

Ο 30χρονος θέλησε να αποχαιρετήσει τους πάντες στον σύλλογο και το έκανε μέσω μίας ανάρτησης στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

«Μετά από μία εκπληκτική σεζόν στην Θεσσαλονίκη, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την ευκαιρία να μοιραστώ αυτές τις στιγμές μαζί σας και να είμαι μέρος αυτών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τους ανθρώπους του συλλόγου, το ιατρικό επιτελείο, τον στρατηγό Λουτσέσκου και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου που έγιναν οικογένεια, για την πίστη και τη σκληρή δουλειά που οδήγησαν σε ένα αξέχαστο πρωτάθλημα και μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την υποστήριξη στις δύσκολες στιγμές. Η Τούμπα είναι κάτι το ιδιαίτερο και πλέον καταλαβαίνω τι σημαίνει το ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ. Εύχομαι σε όλους άλλη μια επιτυχημένη σεζόν και θα συνεχίσω να ακολουθώ τον ΠΑΟΚ.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!