Ρομάνο: «Συμφώνησαν Αλ Καλούντ και ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Εκόνγκ!»

Εκόνγκ - Σαμάτα

i

© Intime

Ρομάνο: «Συμφώνησαν Αλ Καλούντ και ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Εκόνγκ!»

Μάνος Τσαλγατίδης 17:31 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 06.08.2024

Ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Αλ Καλούντ για την παραχώρηση του Εκόνγκ.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Αλ Καλούντ για την παραχώρηση του Τροστ Εκόνγκ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα. η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ενδιαφέρεται για τον Νιγηριανό στόπερ και έχει ήδη καταθέσει πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Το θέμα πλέον έχει ανοίξει και ο Δικέφαλος επιθυμεί να κρατήσει τον Εκόνγκ μέχρι και τη ρεβάνς με την Μάλμε και στη συνέχεια να τον αποχωριστεί, ωστόσο μετά το σημερινό 6/8 παιχνίδι με τη σουηδική ομάδα αναμένονται εξελίξεις στο εν λόγω θέμα.

Ο ΠΑΟΚ πλέον πηγαίνει δυνατά για να κάνει δικό του τον Βάνια Ντρκούσιτς από τη Σότσι. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ως πρώτο στόχο τον Σλοβένο και αναμένεται να κινηθούν για να τον κάνουν δικό τους, εφόσον φυσικά κυλήσουν όλα ομαλά με την πώληση του Εκόνγκ.

Μπορεί στη λίστα να υπάρχει ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός, αλλά για την ώρα ο νούμερα 1 στόχος είναι ο Ντρκούσιτς, ο οποίος βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του Δικεφάλου εδώ και αρκετό καιρό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!