Εκόνγκ: «Απολαμβάνω να παίζω στον ΠΑΟΚ - Υπάρχει φιλοδοξία για το τρεμπλ»

Εκόνγκ: «Απολαμβάνω να παίζω στον ΠΑΟΚ - Υπάρχει φιλοδοξία για το τρεμπλ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:05 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως φιλοδοξεί ακόμη και να κατακτήσει το τρεμπλ με τον Δικέφαλο.

Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Νιγηρίας στη νίκη με 1-0 επί της Ακτής Ελεφαντοστού αφού σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Εθνών. 

Ο Εκόνγκ σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ευτυχισμένος που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως φιλοδοξεί ακόμη και να κατακτήσει το τρεμπλ με την ομάδα τπυ Ράζβαν Λουτσέσκου.

«Έχω παίξει στην Ιταλία και στην Αγγλία, που θεωρούνται πιθανώς τα κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά για ομάδες που προσπαθούν να παραμείνουν στην κατηγορία ή να επιβιώσουν σε αυτή. Το να παίζεις στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό γιατί η φιλοδοξία είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, να κερδίσουμε το κύπελλο και να κερδίσουμε το Europa Conference League», είπε αρχικά ο Νιγηριανός αμυντικός. 

«Απολαμβάνω πραγματικά να παίζω στον ΠΑΟΚ και ελπίζω ότι μπορώ να προσθέσω μερικούς ακόμα τίτλους στην καριέρα μου όσο είμαι εδώ», πρόσθεσε ο 30χρονος άσος. 

Για την εθνική Νιγηρίας δήλωσε: «Αν κοιτάξω τους παίκτες που έχουμε τώρα, νομίζω ότι μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχω παίξει για τη Νιγηρία. Αυτό είναι με όλο τον σεβασμό σε μερικούς από τους θρύλους που έχουν παίξει σε αυτήν την ομάδα. 

Νομίζω ότι έχουμε την πιο συναρπαστική επίθεση στην Αφρική. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στην Αφρική που είναι το νούμερο εννιά μας (σ.σ τον Βίκτορ Οσίμεν της Νάπολι). Αλλά δεν εξεπλάγην, νομίζω ότι ξέρω τι μπορούν να κάνουν και οι αμυντικοί και πιστεύω τόσο πολύ σε αυτό το γκρουπ που έχουμε».