Τρόμος σε γήπεδο στο Εκουαδόρ: Άνδρες εισέβαλαν με μηχανή σε γήπεδο και πυροβόλησαν ποδοσφαιριστή! (video)

Τρόμος σε γήπεδο στο Εκουαδόρ: Άνδρες εισέβαλαν με μηχανή σε γήπεδο και πυροβόλησαν ποδοσφαιριστή! (video)

Γιώργος Σακελλαρίου 20:18 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 16.09.2024

Απίστευτα πράγματα στο Εκουαδόρ, όπου ένας άνδρας κατέβηκε από μηχανή και άρχισε να πυροβολεί έναν ποδοσφαιριστή στον αγωνιστικό χώρο.

Τρόμος σε ερασιτεχνικό αγώνα στο Εκουαδόρ.

Την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας Νουέβο Κόκα – Τσιμποράζο, ένα μηχανάκι με δύο άνδρες εμφανίστηκε στο γήπεδο. Ένας εξ αυτών κατέβηκε από τη μηχανή, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να πυροβολεί έναν από τους ποδοσφαιριστές!

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου σε επαρχία του Αμαζονίου του Ισημερινού. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς στο 11ο λεπτό του αγώνα εμφανίζονται δύο άτομα με μοτοσυκλέτα, ο ένας κατεβαίνει με όπλο στο χέρι και αρχίζουν να ακούγονται πυροβολισμοί.

Μετά από ένα λεπτό τρόμου, ο δράστης επέστρεψε στη μοτοσυκλέτα και τράπηκε σε φυγή με τον συνεργό του, ενώ συνέχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες που παρακολούθησαν την επίθεση, δεν υπήρξαν θύματα και ο δράστης δεν πέτυχε τον στόχο του. Το συμβάν καταγράφηκε επειδή ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά.

«Δεν είμαστε πλέον ασφαλείς πουθενά, σήμερα στη μέση ενός πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μεταξύ γειτονιών, παίκτες και συγγενείς τους σοκαρίστηκαν από την απόπειρα δολοφονίας στη γειτονιά της Γουαδαλούπη Λαρίβα», έγραψε ο Μαριούχι Σάντσες στο «Χ», απευθυνόμενος στον πρόεδρο της δημοκρατίας Ντάνιελ Νομπόα.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση