«Έξαλλοι» οι παίκτες της ΑΕΚ με την διαιτησία, καμία απάντηση δεν πήραν από τον Πουλικίδη για τα πέναλτι

«Έξαλλοι» οι παίκτες της ΑΕΚ με την διαιτησία, καμία απάντηση δεν πήραν από τον Πουλικίδη για τα πέναλτι

Κώστας Τσίλης 22:04 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 05.10.2024

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ήταν στα... κάγκελα μετά την λήξη του ματς, ρωτούσαν συνεχώς και τον πρώτο και τον τέταρτο διαιτητή για τις δυο φάσεις που ζητάνε πέναλτι

Ήδη από την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου, αυτή η φάση με την ανατροπή του Τούκου Περέιρα μέσα στην μικρή περιοχή από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, είχε μπει στο μυαλό των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και μόνο αυτή συζητούσαν. Με τον Ματίας Αλμέιδα να προσπαθεί να τους επαναφέρει την... συγκέντρωση. Και στο τέλος του ματς όλοι οι κιτρινόμαυροι ήταν έξαλλοι και έψαχναν απαντήσεις.

Για τους παίκτες της ΑΕΚ δεν υπήρχε μόνο η φάση του Περέιρα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και ένα χέρι μέσα στην περιοχή στις καθυστερήσεις του ματς. Όλοι ρωτούσαν τον Πουλικίδη για τις δυο φάσεις και πως γίνεται να μην έδωσε το πέναλτι. Και εκείνος δεν έδινε σε κανέναν, καμία απάντηση. Τους προσπερνούσε χωρίς να απαντά τίποτα. Πολλοί ήταν οι παίκτες της ΑΕΚ που ρωτούσαν ακόμα και τον τέταρτο διαιτητή, που απαντούσε "αυτά βλέπαμε, αυτά δίναμε".

Βεβαίως στα αποδυτήρια της ΑΕΚ όλοι οι παίκτες ήταν "τρελαμένοι" μ' αυτό που είχε συμβεί. Σε μεγάλη ένταση, πολύ μεγάλο εκνευρισμό και με δυσκολία από τους ψυχραιμότερους να μπορέσουν να τους ηρεμήσουν. Ειδικά ο Περέιρα, που ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης του πρώτου ημιχρόνου, ήταν εκτός εαυτού από τον εκνευρισμό του.