Έξαλλος Κριστιάνο: «Π@@@ γιε! Είσαι συνέχεια εναντίον μου!»

Έξαλλος Κριστιάνο: «Π@@@ γιε! Είσαι συνέχεια εναντίον μου!»

Δημήτρης Χούπης 13:12 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 14.08.2024

Έξω φρενών με τον διαιτητή του αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Σαμπάμπ έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την ακύρωση του γκολ που πέτυχε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις τελευταίες μέρες είναι σε τρομερή φόρμα, έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ σε τέσσερα ματς. Στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Σαμπάμπ μάλιστα έβαλε δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 4-0. 

Ωστόσο έβαλε και τρίτο, το οποίο όμως ακυρώθηκε. Στο 19ο λεπτό του αγώνα ο CR7 πετυχαίνει με κεφαλιά το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε μέσω του VAR για φάουλ σε αμυντικό. Λόγω αυτής της απόφασης, ο Πορτογάλος σταρ έγινε έξαλλος με τον διαιτητή, δεχόμενος στο τέλος κίτρινη κάρτα. 

Ο Ρονάλντο λοιπόν όταν σκόραρε έτρεξε προς το σημαιάκι του κόρνερ για πανηγυρίσει, αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Ο διαιτητής πήρε σήμα από το VAR, ότι στη φάση υπάρχει φάουλ και δεν μέτρησε το τέρμα. Ο Πορτογάλος τότε έγινε έξαλλος. Λόγω της αντίδρασής του μάλιστα δέχτηκε κίτρινη κάρτα, ωστόσο συνέχιζε να φωνάζει στον διαιτητή στα ισπανικά, «Π@@@ γιε! Είσαι συνέχεια εναντίον μου!».

Κριστιάνο: «Η Saudi League θα βελτιωθεί κι άλλο και θα είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο» (vid)
REST OF THE WORLD

08:45 - 26.08.2023

Κριστιάνο: «Η Saudi League θα βελτιωθεί κι άλλο και θα είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο» (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για το χατ-τρικ που πέτυχε αλλά και για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, επαναλαμβάνοντας ότι σε λίγα χρόνια θα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Τελικά ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε κι άλλο γκολ στο 38 λεπτό, ενώ από ένα τέρμα έβαλε ο Σαντιό Μανέ και ο Γκανάμ.