Εξελίξεις με αφίξεις και αναχωρήσεις

Νταβίντ Κάρμο

i

©Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Εξελίξεις με αφίξεις και αναχωρήσεις

Διονύσης Βερβελές 13:03 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 14.08.2024

Η νέα περίπτωση του Ντράγκοβιτς, ο Κάρμο, ο Ερνάντες και η αναμονή…

Σίγουρα όλο το βάρος στον Ολυμπιακό αυτές τις ημέρες έχει πέσει στο αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα στα συνεχόμενα ματς που έχει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αμέσως μετά από τα Χριστούγεννα οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν τα σερί ματς, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι τώρα έχουν παίξει με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, πάει απόψε για δεύτερο ματς με τους «πράσινους» και ακολουθεί αγώνας με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, υπάρχει και το θέμα των μεταγραφών, αφού η ομάδα του Πειραιά ψάχνει την ενίσχυση του ρόστερ και ιδιαίτερα στο κέντρο της άμυνας. Εκεί όπου «καίγεται» για παίκτη ο Ολυμπιακός, με σοβαρή την πιθανότητα να πάει για δύο.

Μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει τους Φραν Ναβάρο, Ζέλσον Μάρτινς, ενώ τα τελευταία 24ωρα υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα στο θέμα του κεντρικού αμυντικού. Το όνομα του Νταβίντ Κάρμο είναι αυτό το οποίο πλέον ακούγεται έντονα και έχει βγει ξανά στο προσκήνιο. Ένα όνομα που είχε ακουστεί από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, όμως η περίπτωσή του παρουσίαζε δυσκολίες και τώρα φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει αρκετά για να τον αποκτήσει από την Πόρτο.

Παράλληλα, το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός, αφού τελειώσει με τη μία περίπτωση στόπερ, να κινηθεί για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, με τον Γκαστόν Ερνάντες να είναι μία από τις περιπτώσεις που βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτίμησης. Χθες βράδυ, προστέθηκε και το όνομα του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, του Αυστριακού στόπερ που ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και προφανώς υπάρχει καλή σχέση με τους Σέρβους, για τον 32χρονο στόπερ, όμως, υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τουρκία

Εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν άμεσα, ίσως και εντός της ημέρας…