Εκτελεστικός Διευθυντής της Ατλέτικο Μινέιρο: «Ο Σκάρπα είναι υψηλού επιπέδου παίκτης, αλλά μιλάω πάντα θεωρητικά»

Ο Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

Εκτελεστικός Διευθυντής της Ατλέτικο Μινέιρο: «Ο Σκάρπα είναι υψηλού επιπέδου παίκτης, αλλά μιλάω πάντα θεωρητικά»

Δημήτρης Χούπης 22:16 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 14.08.2024

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ατλέτικο Μινέιρο, Ροντρίγκο Κατεάνο αναφέρθηκε στον Γκουστάβο Σκάρπα και σχολίασε πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να ανταποκριθεί σε παραπάνω από έναν ρόλους, ωστόσο στη συνέχεια τόνισε πως όλα αυτά τα λέει σε θεωρητικό επίπεδο αφού δεν είναι παίκτης της βραζιλιάνικης ομάδας.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Βραζιλιάνος θα πάρει μεταγραφή στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ο εκτελεστικός διευθυντής της βραζιλιάνικης ομάδας, Ροντρίγκο Καετάνο λοιπόν μιλώντας σε μια εκπομπή αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον 29χρονο, αλλά απέφυγε να επιβεβαιώσει τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. 

«Είναι ένας παίκτης φοβερά ευέλικτος στο που μπορεί να παίξει. Μπορεί να ανταποκριθεί σε παραπάνω από έναν ρόλους. Είναι όμως θεαματικός και στο σετ παιχνίδι. Όμως μιλάω μόνο θεωρητικά για έναν παίκτη που δεν είναι δικός μας», ήταν τα λόγια του στην αρχή. 

«Θα μας μας δώσει μεγάλη αξία ως ομάδα. Η ομάδα μας ήδη είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ψάχνουμε για παίκτες που θα μας δώσουν έξτρα αξία και ποιότητα και όχι να συμπληρώνουν την ομάδα. Ένας υψηλού επιπέδου παίκτης βελτιώνει τρομερά μία ομάδα και αυξάνει τις πιθανότητες της νίκης της», σχολίασε στη συνέχεια. 

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα από τη Φλαμένγκο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:13 - 22.12.2023

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα από τη Φλαμένγκο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό της Φλαμένγκο, Λέο Περέιρα, με τις διαπραγματεύσεις μάλιστα να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Υπενθυμίζεται πως η Ατλέτικο Μινέιρο έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού. Το ποσό μάλιστα που αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της η ομάδα από τη Βραζιλία είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ίδια ώρα η Ατλέτικο έχει συμφωνήσει και στους προσωπικούς όρους με τον παίκτη.