Εκτός 20αδας του Ολυμπιακού ο Χάμες Ροντρίγκες
i

Χάμες Ροντρίγκες / © Intime

Εκτός 20αδας του Ολυμπιακού ο Χάμες Ροντρίγκες

Sportal newsroom 19:54 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 20.08.2024

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του Ολυμπιακού, κόντρα στην ΑΕΚ, αφού κρίθηκε ανέτοιμος για την αναμέτρηση.

Χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον πρώτο μεγάλο ημιτελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού αντιμετώπιζε ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το αποψινό ντέρμπι, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες έμοιαζε να είναι καλύτερα και οι προβλέψεις ήταν αισιόδοξες, εντούτοις ο Χάμες δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος 100% και ο Μίτσελ δεν ήθελε να το ρισκάρει. Έτσι ο Ολυμπιακός παρατάσσεται στο μεγάλο ματς χωρίς τον ηγέτη της μεσαίας του γραμμής.

Ο Μίτσελ θα παραταχθεί με διαφορετική ενδεκάδα τόσο στο κομμάτι των προσώπων, όσο και στο κομμάτι του σχηματισμού. Το βασικό σχήμα θα έχει διάταξη 4-3-3, ενώ οι αλλαγές αφορούν τους Τζολάκη, Βρουσάι, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Τζολάκης, Βρουσάι, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπίελ, Ελ Αραμπί.