Εκτός αποστολής και ο Λαμέλα

Λαμέλα

i

Έρικ Λαμέλα/©intime

Εκτός αποστολής και ο Λαμέλα

Κώστας Τσίλης 20:33 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 29.09.2024

Δεν κατάφερε ούτε ο Αργεντινός σταρ να είναι έτοιμος για το ντέρμπι και πρόσθεσε το όνομα του στο απουσιολόγιο δίπλα σ' αυτά των Μουκουντί, Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Οντουμπάτζο και Μαρσιάλ.

Για τον Ματίας Αλμέιδα ήδη μέσα στην εβδομάδα υπήρχαν δεδομένες πέντε απουσίες για το αποψινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Όχι και λίγες. Παρόλα αυτά προστέθηκε ακόμα μια, Επίσης σημαντική. Ο Έρικ Λαμέλα δεν έφτασε στο 100% της ετοιμότητάς του και έμεινε και αυτός εκτός αποστολής.

Το... τρικ που ψάχνει ο Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:10 - 29.09.2024

Το... τρικ που ψάχνει ο Αλμέιδα

Ο Αργεντινός τεχνικός το έχει "παιδέψει" πολύ το αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έχει αναζητήσει για μια κίνηση που θα μπορεί να κάνει το ματ στον αντίπαλο

Ο Αργεντινός σταρ μπήκε μεν μέσα στην εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Όπως όμως είχατε διαβάσει στο Sportal.gr, ήταν όλα ανοιχτά ως προς την παρουσία του στο ματς. Και ήταν κάτι που κρινόταν από την εικόνα που θα είχε, ακόμα και στην χθεσινή τελευταία προπόνηση.

Τελικά κρίθηκε ανέτοιμος ο Λαμέλα και έμεινε εκτός αποστολής. Μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία, τον Αρολντ Μουκουντί, τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, τον Μόουζες Οντουμπάτζο και τον Αντονί Μαρσιάλ.