Εκτός αποστολής ο Γκαρσία, για να προφυλαχθεί για τα Play Offs

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Εκτός αποστολής ο Γκαρσία, για να προφυλαχθεί για τα Play Offs

Κώστας Τσίλης 18:41 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 13.08.2024

Ο Αλμέιδα προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη τον Γκαρσία, προκειμένου να μην τον επιβαρύνει και να τον προφυλάξει ενόψει των Play Offs

Αυτό το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, ο Ματίας Αλμέιδα το υπολογίζει και το μετράει πολύ. Και φυσικά και το θέλει πολύ. Γι αυτό και όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, δεν υπήρχε καν καμία σκέψη για εκτεταμένο rotation. Όπως δεν υπήρχε και στο ματς με τα Γιάννενα. Όμως η διαχείριση είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Και η απουσία του Λιβάι Γκαρσία από την αποστολή, στο κομμάτι της διαχείρισης υπάγεται.

Ο Πόνσε επιστρέφει εκεί που γύρισε ο... διακόπτης, με συν εννέα γκολ στην στατιστική του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:33 - 03.03.2024

Ο Πόνσε επιστρέφει εκεί που γύρισε ο... διακόπτης, με συν εννέα γκολ στην στατιστική του

Ετοιμάζεται ο Πόνσε να παίξει σήμερα σ' ένα γήπεδο, στο οποίο έκανε την πιο κακή του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ και η οποία όμως του άλλαξε όλα τα δεδομένα για την φετινή σεζόν

Ο Γκαρσία δεν ήταν απόλυτα και στο 100% εντάξει, μετά το ματς με τα Γιάννενα. Τίποτε το σοβαρό και ανησυχητικό. Όμως υπήρχε η ανάγκη να μην πιεστεί και να αποφορτιστεί. Κυρίως η λογική του Αλμέιδα, ήταν να προφυλαχθεί ο Γκαρσία, με δεδομένο πως αμέσως την προσεχή Κυριακή, ξεκινούν τα Play Offs. Και με δεδομένο πως είναι διαθέσιμος και σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο Έκι Πόνσε, κρίθηκε προτιμότερο να μην μείνει ο Λιβάι στην Αθήνα και να μην ταξιδέψει καν στην Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τον Αρόλντ Μουκουντί, έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, αλλά έχει χάσει πολύ έδαφος στο κομμάτι της ετοιμότητας. Και όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, από την Παρασκευή που ξαναμπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, ο στόχος είναι να μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Αλμέιδα για τα Play Offs. Εκτός αποστολής έμειναν και ο Γκατσίνοβιτς που ακόμα δεν έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς στα Σπάτα. Όπως επίσης και ο Πάολο Φερνάντες που δεν ήταν απολύτως έτοιμος.