«Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»: Το συγκινητικό αντίο του Ελ Αραμπί στην ομάδα

Ο Ελ Αραμπί και Ελ Κααμπί

i

© Intime

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»: Το συγκινητικό αντίο του Ελ Αραμπί στην ομάδα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:53 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 14.07.2024

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τους Πειραιώτες, μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα.

Νέα σελίδα ανοίγει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην καριέρα του, αφού έπειτα από πέντε χρόνια στην Ελλάδα ο ίδιος αποχώρησε για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο ο Ολυμπιακός αποτέλεσε ένα μεγάλο κομμάτι στο παλμαρέ του και ο επιθετικός δεν φαίνεται να το ξεχνά.

Μέσα από ένα υπέροχο μήνυμα στα social media, o 37χρονος επιθετικός ευχαρίστησε τους Πειραιώτες για τις υπέροχες εμπειρίες που έζησε με την ομάδα. Παράλληλα, ο Ελ Αραμπί τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά του.

«Μετά από πέντε καταπληκτικά χρόνια ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Έχουμε καταφέρει τόσα πολλά μαζί και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις αναμνήσεις που έχω από αυτό το καταπληκτικό μέρος. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. #Pistolero. Σας ευχαριστώ για όλους», ανέφερε ο Μαροκινός στο ποστάρισμά του.

Ολυμπιακός για Ελ Αραμπί: «Ο κορυφαίος ξένος σέντερ φορ στην ιστορία της ομάδας»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά από πέντε χρόνια αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Οι «ερυθρόλευκοι» με ένα βίντεο λοιπόν αποχαιρέτησαν τον Μαροκινό, τον οποίο χαρακτήρισαν ως τον κορυφαίο ξένο επιθετικό στην ιστορία της ομάδας.

«Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο κορυφαίος ξένος σέντερ φορ της ιστορίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, ήρθε σαν σπουδαίος ποδοσφαιριστής και φεύγει σαν ΘΡΥΛΟΣ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα οικογένεια για σένα Γιουσέφ», αναφέρει η ανάρτηση του συλλόγου.

Ο 37χρονος επιθετικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέτρησε 225 συμμετοχές με απολογισμό 94 τέρματα και 25 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ελλάδας και ένα Conference League.

Πλέον ο Μαροκινός θα παίζει για τον ΑΠΟΕΛ, φτάνοντας μάλιστα χθες (13/7) στην Κύπρο για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να καλωσορίσουν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.