Ο Ελ Αραμπί συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ, το Σάββατο (13/7) στην Κύπρο ο Μαροκινός επιθετικός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί/

i

Γιουσέφ Ελ Αραμπί/©Intime

Ο Ελ Αραμπί συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ, το Σάββατο (13/7) στην Κύπρο ο Μαροκινός επιθετικός

Ελένη Ανδρικοπούλου 20:33 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 12.07.2024

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, καθώς ο Μαροκινός φορ ήρθε σε συμφωνία με τον κυπριακό σύλλογο κι αύριο (13/7) αναμένεται στο νησί της Αφροδίτης για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Στην Κύπρο και στην ιστορική ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Μαροκινός φορ, ο οποίος αγωνίστηκε την τελευταία πενταετία με τη φανέλα του Ολυμπιακού (2018-2024) αποφάσισε να ολοκληρώσει και τυπικά τον κύκλο του με τους «ερυθρόλευκους», καθώς συμφώνησε με τον κυπριακό σύλλογο.

Ο Ελ Αραμπί κατέγραψε 225 συμμετοχές με τους Πειραιώτες έχοντας ως απολογισμό 94 γκολ και 25 ασίστ. Πανηγύρισε ένα Europa Conference League, ένα νταμπλ και τρία πρωταθλήματα.

Ο 37χρονος Μαροκινός επιθετικός αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο το Σάββατο (13/7) προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τον Ελ Αραμπί:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι έρχεται αύριο στην Κύπρο ο ποδοσφαιριστής Yussef El Arabi, μετά από καταρχήν συμφωνία που έχει προκύψει μεταξύ των δυο πλευρών.»