«Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!»: Το αντίο των Πειραιωτών στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί

i

© Intime

«Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!»: Το αντίο των Πειραιωτών στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Sportal newsroom 23:10 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 13.07.2024

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ευχαρίστησε τον Μαροκινό επιθετικό για την προσφορά του.

Με ένα μήνυμα στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τον οποίο και ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Ο Μαροκινός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και επίσημα τον Ιούλιο.

«Σε ευχαριστούμε για όλα Γιουσέφ! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όλες τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί Αρχηγέ! Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!», ανέφερε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στην ανάρτησή της.

Το πεντάλεπτο τιμής στον Ελ Αραμπί και το «ευχαριστώ» του Φορτούνη

Από την πρώτη στιγμή που ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί για δύο χρόνια, αυτό το οποίο περίμεναν οι περισσότεροι ήταν πως στην ολοκλήρωση αυτού του συμβολαίου ο έμπειρος φορ θα έφευγε από τους Πειραιώτες. Η στιγμή αυτή έφτασε, το καλοκαίρι έληξε το συμβόλαιο του Μαροκινού και ο ίδιος θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά ο ίδιος σκεφτόταν και να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 37 του πλέον χρόνια, όμως όσο πλησίαζε το τέλος του συμβολαίου του όλο και υπήρχαν δημοσιεύματα τόσο από την πατρίδα του, όσο όμως και από το Κατάρ και όχι μόνο, που ήθελαν ομάδες τον Ελ Αραμπί στο ρόστερ τους. Δεν έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση ο έμπειρος σέντερ φορ, αλλά το μέλλον του σίγουρα θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από πέντε χρόνια του στην ομάδα του Πειραιά. Ένα τέλος όμως το οποίο φαντάζει μαγικό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο 120' του τελικού με τη Φιορεντίνα, σήκωσε τον Ελ Αραμπί για να τον βάλει ως αλλαγή. Μπήκε στο 120+1' και επί της ουσίας ήταν το 5λεπτο τιμής απέναντι στον Μαροκινό φορ και τα όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό. Έλαβε μέρος σε 225 αγώνες, σημείωσε 94 γκολ και έδωσε 25 ασίστ, ενώ πρόσφερε και ένα γκολ στη Β' ομάδα σε δύο παιχνίδια που έλαβε μέρος. Μπήκε για λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε ότι ήθελε να τρέξει σα να ήταν 18 ετών. Ήθελε τον τίτλο αυτόν, ήθελε το Ευρωπαϊκό και ήθελε ο Μαροκινός να το ζήσει αυτό με την ερυθρόλευκη φανέλα.