«Δεν πάει στη Φενέρμπαχτσε ο Ελ Κααμπί»

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

/©Intime

«Δεν πάει στη Φενέρμπαχτσε ο Ελ Κααμπί»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:31 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 06.07.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αρνήθηκε την πρόταση της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ. Όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της γειτονικής χώρας ο Μαροκινός επιθετικός εν τέλει αρνήθηκε να πάει στη Φενέρμπαχτσε, καθώς δεν συμφωνεί με τον ρόλο που του δίνουν τα «καναρίνια».

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης συμφώνησε με τον Γιουσέφ Εν-Νεσίρι κι έτσι ο Ελ Κααμπί προοριζόταν σαν δεύτερη επιλογή για την γραμμή κρούσης κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον 31χρονο Μαροκινό φορ με αποτέλεσμα να υπάρξει «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με τους Τούρκους.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Τι λένε στην ΟΥΕΦΑ για το χέρι του Κουκουρέγια και τι συμβαίνει με τη μάσκα του Εμπαπέ!
SPORTAL ORIGINALS

00:43 - 06.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Τι λένε στην ΟΥΕΦΑ για το χέρι του Κουκουρέγια και τι συμβαίνει με τη μάσκα του Εμπαπέ!

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Παρασκευής! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Αμβούργο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Επίσης, τα ρεπορτάζ στη γειτονική μας χώρα αναφέρουν ότι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει μεγάλες προτάσεις από ομάδες της Αραβίας, πέρα από την προσφορά που του έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για παραμονή στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση ο Μαροκινός σέντερ φορ αναμένεται να πάρει σύντομα την τελική του απόφαση και οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο την ερχόμενη εβδομάδα, μιας και από τις 10 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να γνωρίζουν αν θα βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός ή δύο στράικερ.