Ολυμπιακός: Οι ομάδες που είδαν τον Ελ Κααμπί και το πρέσινγκ

Ελ Κααμπί

i

©intime

Ολυμπιακός: Οι ομάδες που είδαν τον Ελ Κααμπί και το πρέσινγκ

Διονύσης Βερβελές 16:03 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:05 - 08.06.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επικοινωνία με τον παίκτη και αναμένουν…

Αρκετός ντόρος γίνεται στο εξωτερικό με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του συνεχίζει το πρέσινγκ στον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση του συμβολαίου του. Σε λίγες ημέρες κλείνει τα 31 του χρόνια ο Ελ Κααμπί, αλλά ερχόμενος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στην Ευρώπη και στις εγχώριες διοργανώσεις, έκανε αρκετές ομάδες του εξωτερικού να τον κοιτούν.

Τράβηξε αρκετά τα βλέμματα ο Μαροκινός επιθετικός, ιδιαίτερα με τα όσα έκανε στο Conference League. Εκεί όπου σε 9 ματς, κατάφερε να σημειώσει 11 γκολ και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης για τη σεζόν. Επίσης κατέκτησε τον τίτλο του MVP του φετινού Conference League, αλλά και το βραβείο για το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης!

Όλα αυτά έκαναν ομάδες της Ευρώπης να τον βάλουν στο... μάτι. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο εξωτερικό, στο ματς που είχε με την εθνική Μαρόκο απέναντι στη Ζάμπια τρεις ομάδες από την Αγγλία και συγκεκριμένα Λέστερ, Άστον Βίλα και Ίπσουιτς είδαν τον παίκτη του Ολυμπιακού. Μπήκε αλλαγή στο 64' της αναμέτρησης και μάλιστα αποθεώθηκε, μετά από τα όσα έκανε με τους «ερυθρόλευκους» στο Conference League.

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρότασή του

Αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ελ Κααμπί, έτσι ώστε να βάλει και τέλος στις υπόλοιπες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει την πρότασή τους στον Ελ Κααμπί και είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του, έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Δεν υπάρξει ακόμη κάτι οριστικό στο θέμα, αλλά από την άλλη και ο Ελ Κααμπί δεν έχει κάποια άλλη επίσημη πρόταση που να τον καλύπτει. Διότι για την ώρα τα πάντα αναφορικά με ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, είναι φιλολογικά. Σίγουρα μπορεί να περιμένει, να κερδίσει το χρόνο του. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεδομένα θα ήθελε να το «κλειδώσει» νωρίς αυτό το θέμα για πολλούς λόγους…