Ελ Κααμπί: «Δεν έχει σημασία ο αριθμός των γκολ που έχω βάλει, αλλά να νικάει η ομάδα»

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

©intime

Ελ Κααμπί: «Δεν έχει σημασία ο αριθμός των γκολ που έχω βάλει, αλλά να νικάει η ομάδα»

Δημήτρης Χούπης 19:40 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 14.08.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού, τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει σημασία πόσα γκολ έχει βάλει, αλλά το να νικάει η ομάδα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague. Το πρώτο τέρμα των «ερυθρολεύκων», χρεώθηκε αυτογκόλ στον Τορεχόν, ενώ το δεύτερο τέρμα το έβαλε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Μαροκινός συνεχίζει να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα μετά την επιστροφή του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αφού σε εφτά ματς έχει σκοράρει οχτώ γκολ. Συνολικά ο 30χρονος έχει φτάσει τα είκοσι γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ την ίδια ώρα είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού. Μιλώντας στο επίσημο ματς της ομάδας ο Ελ Κααμπί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για το γκολ του, αλλά και για τα είκοσι τέρματα που έχει σκοράρει φέτος.

Για το τι διαφορετικό χρειάστηκε να κάνει ο Ολυμπιακός στο β' μέρος: «Να ευχαριστήσω πολύ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου για την σημερινή νίκη, δεν είναι εύκολο για εμάς, όταν ξεκινάει έτσι ένα παιχνίδι, όμως συνεχίσαμε την προσπάθειά μας και καταφέραμε να πάρουμε μία δύσκολη νίκη»

Για το γεγονός ότι είναι ασταμάτητος μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Αυτό που με βοηθάει είναι η ομάδα, είναι μία συνολική προσπάθεια, η ομάδα είναι αυτή που με βοηθάει να είμαι αποτελεσματικός. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι για τον κόσμο μας και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».

Για το γκολ του: «Δεν φοβήθηκα, είχα αυτοπεποίθηση, το πίστεψα πολύ, έτρεξα, ντρίμπλαρα καλά, πήρα την μπάλα και σκόραρα. Νομίζω πως μερικές φορές το γκολ με θέλει πραγματικά. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Για τα 20 γκολ που έφτασε και ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός: «Δεν έχει σημασία ο αριθμός, σημασία έχει να νικάει η ομάδα. Θέλω η ομάδα να κερδίζει, δεν έχει σημασία με ποιου παίκτη τα γκολ, να συνεχίσουμε με νίκες και να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν κατακτώντας τους στόχους μας».