Ξανά και ξανά: Η γκολάρα του Ελ Κααμπί στον τελικό του Conference League από όλες τις διαθέσιμες λήψεις (vid)

Αλεξανδρόπουλος - Ελ Κααμπί

i

/©Intime

Ξανά και ξανά: Η γκολάρα του Ελ Κααμπί στον τελικό του Conference League από όλες τις διαθέσιμες λήψεις (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:21 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 31.05.2024

Δείτε μέσα από οκτώ διαφορετικές κάμερες το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί που χάρισε στον Ολυμπιακό το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/5) ο Ολυμπιακός. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά την εξαιρετική σέντρα του Σαντιάγο Έσε στην «καρδιά» της μικρής περιοχής της Φιορεντίνα στο 116'. Ο Μαροκινός «killer» έβαλε το κεφάλι του στη «φωτιά», βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να νικήσει τον Πιέτρο Τερατσιάνο και στείλει τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» στον.. έβδομο ουρανό.

Ρέτσος: «Τώρα μπορώ να πω τι έγινε μετά τη Φενέρ και την ΑΕΚ...» (vids)
CONFERENCE LEAGUE

10:55 - 31.05.2024

Ρέτσος: «Τώρα μπορώ να πω τι έγινε μετά τη Φενέρ και την ΑΕΚ...» (vids)

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Ρέτσος στο MEGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύο λάθη που έκανε στα ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την ΑΕΚ και στην αντίδραση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το «χρυσό» γκολ του Ελ Κααμπί, που χάρισε στον Ολυμπιακό το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο, από οκτώ διαφορετικές λήψεις.

Να σημειώσουμε ότι το γκολ του Ελ Κααμπί πέρασε από... κόσκινο, καθώς επικυρώθηκε μετά από τρία λεπτά εξέτασης από τον VAR. Τρία λεπτά που έμοιαζαν αιώνες για τους «ερυθρόλευκους».

11 γκολ σε 9 νοκ άουτ ματς, πέρασε Ρονάλντο, Μπενζεμά και Φαλκάο

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε το «χρυσό» γκολ του Ολυμπιακού, με το οποίο έφτασε τα 11 κι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Conference League.

Έτσι ο 30χρονος Μαροκινός φορ κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ των 10 γκολ που είχαν πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο την περίοδο 2016-17 στο Champions League, ο Καρίμ Μπενζεμά το 2021-22 στην ίδια διοργάνωση κι ο Ρανταμέλ Φαλκάο το 2010-11 στο Europa League.

Ο Ρέτσος αποκαλύπτει την στιχομυθία με τον Μπαρτζώκα και αποθεώνει τον Ιμπόρα (vids)
CONFERENCE LEAGUE

10:14 - 31.05.2024

Ο Ρέτσος αποκαλύπτει την στιχομυθία με τον Μπαρτζώκα και αποθεώνει τον Ιμπόρα (vids)

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης, Παναγιώτης Ρέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA αποκάλυψε τι του είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την πρόκριση επί της Άστον Βίλα, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Βιθέντε Ιμπόρα.

Ο Ελ Κααμπί μέτρησε 11 γκολ σε 9 αγώνες και 1 ασίστ στο Conference League και συνολικά 16 γκολ σε 19 συμμετοχές φέτος στην Ευρώπη. Με τα τέρματα αυτά, ο Μαροκινός επιθετικός ανέβηκε στη δεύτερη θέση των ευρωπαϊκών σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, πιάνοντας τους Κώστα Μήτρογλου και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που έχουν αγωνιστεί σε πολλά παραπάνω ματς.