«Και η Άστον Βίλα στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ελ Κααμπί»

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

/©NurPhoto/Getty Images

«Και η Άστον Βίλα στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ελ Κααμπί»

Sportal newsroom 12:21 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 01.06.2024

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει πως και η Άστον Βίλα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο μεγάλος ήρωας του Ολυμπιακού στο Conference League, καθώς χάρη στο δικό του γκολ στο 116' της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα, οι Πειραιώτες κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης. Ο Μαροκινός φέτος έσπασε κάθε κοντέρ με τους «ερυθρόλευκους», βρίσκοντας δίχτυα 33 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έντεκα των οποίων ήταν στο Conference League.

Ετσι όπως είναι λογικό ο Ελ Κααμπί έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Την Παρασκευή (31/05) το calciomercato, ανέφερε ότι η Μπολόνια, η Τορίνο και η Τζένοα είναι οι τρεις ομάδες από τη Serie A που θέλουν να κάνουν δικό τους τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Αυτή τη φορά, δημοσίευμα της «Astonvillanews» αποκαλύπτει και το ενδιαφέρον της ομάδας του Ουνάι Έμερι για τον 30χρονο φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος φέτος σκόραρε 33 γκολ σε 50 παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι ο Ελ Κάαμπι πέτυχε χατ τρικ σε νίκη με 4-2 στο Βίλα Παρκ, πριν σκοράρει δύο φορές στον επαναληπτικό αγώνα στο Φάληρο απέναντι στην ομάδα του Ουνάι Έμερι, Άστον Βίλα.

Ο Μαροκινός φέτος με το γκολ στον τελικό έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με 16 τέρματα, ενώ την ίδια ώρα ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μπενζεμά με τα περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ παιχνίδια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.