Υπογράφει ο Ελ Κααμπί, προχωράει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Ελ Κααμπί

i

©intime

Υπογράφει ο Ελ Κααμπί, προχωράει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 15:48 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 21.07.2024

Κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του ο Μαροκινός φορ, ακολουθούν και τα υπόλοιπα…

Τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα η διοίκηση δουλεύει για τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ένα από τα βασικά θέματα που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να φέρουν εις πέρας είναι αυτό της ανανέωσης συμβολαίου του Ελ Κααμπί.

Ο Μαροκινός φορ είναι κοντά στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου, με τους Πειραιώτες να είναι έτοιμοι να βγάλουν αρκετά χρήματα από τα ταμεία τους για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους μετά από τα όσα έκανε την προηγούμενη σεζόν. Πρώτος σκόρερ της ομάδας, πρώτος σκόρερ του Conference League, MVP της διοργάνωσης και σημείωσε το ωραιότερο γκολ απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία.

Μέσα στο καλοκαίρι ακούστηκαν διάφορα για προτάσεις στα... πόδια του Ελ Κααμπί, όμως ο Ολυμπιακός έκανε όλα τα απαραίτητα για να μπορέσει να κρατήσει τον Μαροκινό στο ρόστερ του όχι μόνο για τη νέα σεζόν, αλλά για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό είναι το συμβόλαιο που έχει προσφέρει στον έμπειρο ποδοσφαιριστή η ομάδα του Πειραιά, διετές με απολαβές κοντά στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ! Το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δώσει ποτέ ο Ολυμπιακός σε παίκτη του.

Μετά από αρκετές συζητήσεις που έχουν γίνει, όλα δείχνουν πως ο Ελ Κααμπί είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν έχουν... μπει ακόμη οι υπογραφές, αλλά σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν θα γίνει και αυτό αρκετά σύντομα.

Να τελειώσει του Βέλντε

Από τη στιγμή που θα τελειώσει του Ελ Κααμπί οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τα εξτρέμ. Η κίνηση αυτή δεν έχει να κάνει με την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε ή μη. Έτσι και αλλιώς οι Πειραιώτες πέραν του Ποντένσε κοιτούν και για άλλον εξτρέμ και αυτόν που έχουν αυτήν τη στιγμή ψηλά στη λίστα τους είναι ο Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Νορβηγός είναι αυτήν τη στιγμή ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας για τα πλάγια της επίθεσης και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Λεχ Πόζναν.

Την ίδια στιγμή παράλληλα ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις και με τη Γουλβς για τον Ποντένσε, έναν παίκτη τον οποίο θέλει πολύ για τη νέα σεζόν.