Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν 2023/24 για το Conference League ο Ελ Κααμπί

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

/©Intime

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν 2023/24 για το Conference League ο Ελ Κααμπί

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:44 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 01.06.2024

Το βραβείο του MVP της σεζόν για το Conference League κατέληξε στα χέρια του Μαροκινού επιθετικού του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος «σκότωσε» τη Φιορεντίνα τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της παράτασης του τελικού του Conference League στην «Opap Arena» την περασμένη Τετάρτη (29/5) και χάρισε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στον Ολυμπιακό, αναδείχθηκε από την UEFA κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν για το Conference League 2023/24.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαροκινός φορ αναδείχθηκε MVP του τελικού. Ήταν αναμενόμενο φυσικά να καταλήξει το βραβείο του MVP στον Ελ Κααμπί, καθώς πέρα από το νικητήριο γκολ κόντρα στη Φιορεντίνα στον τελικό της «OPAP Arena», σημείωσε συνολικά 11 τέρματα στην πορεία των «ερυθρόλευκων» προς το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο.

«Και η Άστον Βίλα στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ελ Κααμπί»

Όπως είναι λογικό μετά τη «καυτή» σεζόν που πραγματοποίησε ο Ελ Κααμπί έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Την Παρασκευή (31/05) το calciomercato, ανέφερε ότι η Μπολόνια, η Τορίνο και η Τζένοα είναι οι τρεις ομάδες από τη Serie A που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού.

Επίσης, σημερινό δημοσίευμα της «Astonvillanews» αποκαλύπτει και το ενδιαφέρον της ομάδας του Ουνάι Έμερι για τον 30χρονο φορ των «ερυθρόλευκων», ο οποίος φέτος σκόραρε 33 γκολ σε 50 παιχνίδια.