Ασταμάτητος Ελ Κααμπί: Έκανε το 40/60 και ξεπέρασε τον Ελ Αραμπί

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

©Intime

Ασταμάτητος Ελ Κααμπί: Έκανε το 40/60 και ξεπέρασε τον Ελ Αραμπί

Ο εντυπωσιακός Ελ Κααμπί δεν σταματάει να βρίσκει δίχτυα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός «γκέλαρε» κόντρα στον Λεβαδειακό στο Φάληρο (2-2), όμως αυτή η αναμέτρηση αποτέλεσε ξεχωριστή για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Μαροκινός «killer» διαμόρφωσε το 2-0 στο 21ο λεπτό από την «άσπρη βούλα» κι έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για ακόμη ένα ματς.

Μάλιστα, αυτό το εύστοχο πέναλτι τον οδήγησε σε νέο ρεκόρ με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς ο ίδιος χρειάστηκε μόλις 437 μέρες και 60 αγώνες για να φτάσει τα 40 γκολ. Από την άλλη, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε χρειαστεί 523 μέρες και 70 αγώνες για το δικό του 40ο, σύμφωνα με το soccerbase.gr.

Τη φετινή σεζόν ο Ελ Κααμπί μετράει επτά γκολ σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ να θυμίσουμε πως ο 31χρονος ήταν αυτός που έκρινε τον ιστορικό τελικό του Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα.

Ορίστηκε ο διαιτητής για το Μάλμε - Ολυμπιακός

Οι ελληνικές ομάδες του Europa League είναι έτοιμες για επιστροφή στη δράση. Την ερχόμενη Πέμπτη, ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί εκτός έδρας με τη Μάλμε (24/10, 22:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του League Stage και πριν από λίγη ώρα, η UEFA γνωστοποίησε τις «σφυρίχτρες».

Για την αναμέτρηση των Πειραιωτών ορίστηκε ο Σιμόνε Σότσα, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Ο 37χρονος Ιταλός ήταν στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος το 2023, ενώ στις 5/10/2023 διηύθυνε το ΠΑΟΚ-Άιντραχτ 2-1 για τους ομίλους του Conference League. Τέλος, στις 21/11/2023 ήταν στο ματς U19 της Ελλάδας με την Τουρκία (0-1).

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ιταλοί Φιλίπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο, τέταρτος ο Ματέο Μαρτσενάρο και στο VAR ο Τζανλούκα Αουρελιάνο με τον Μάρκο Σέρα βοηθό.