«Μπολόνια, Τορίνο και Τζένοα έχουν βάλει στο μάτι τον Ελ Κααμπί»

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

©intime

«Μπολόνια, Τορίνο και Τζένοα έχουν βάλει στο μάτι τον Ελ Κααμπί»

Δημήτρης Χούπης 23:09 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 31.05.2024

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία τρεις ομάδες από τη Serie A έχουν βάλει στο... μάτι τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναμφίβολα είναι ένας εξ των κορυφαίων παικτών του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Ο Μαροκινός φέτος έσπασε κάθε κοντέρ με τους «ερυθρόλευκους», βρίσκοντας δίχτυα 33 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έντεκα των οποίων ήταν στο Conference League.

Στον τελικό του οποίου πέτυχε το γκολ απέναντι στη Φιορεντίνα και χάρισε το τρόπαιο στον Ολυμπιακό. Κάπως έτσι στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά έχουν στο πλάνο τους να τον ανανεώσουν, αλλά όπως φαίνεται αρκετές ομάδες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον 30χρονο φορ.

Και όχι άδικα μετά την τρομερή χρονιά που έκανε. Συγκεκριμένα, τρεις ομάδες από την Ιταλία έχουν στη λίστα τους Μαροκινό και έχουν μπει στο... κόλπο για την απόκτησή του.

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει το calciomercato, η Μπολόνια, η Τορίνο και η Τζένοα είναι οι τρεις ομάδες από τη Serie A που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός φέτος με το γκολ στον τελικό έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με 16 τέρματα, ενώ την ίδια ώρα ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μπενζεμά με τα περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ παιχνίδια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ελ Κααμπί: «Όταν έβαλα το ψαλιδάκι με τη Μακάμπι γύρισα και είπα στην ομάδα ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δήλωσε μεταξύ άλλων τι είχε πει στους συμπαίκτες του μετά την πρόκριση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και για το πως ένιωσε μετά το γκολ.

Για το πώς νιώθει μετά το γκολ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος. Σήμερα πραγματικά είχαμε υποσχεθεί σε εμάς και στον κόσμο μας ότι θα κάναμε τα πάντα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για τη νίκη και το τρόπαιο. Το γιορτάσουμε όλοι μαζί ως οικογένεια».

Για το γκολ του με ψαλιδάκι με τη Μακάμπι: «Συνηθίζω να προσπαθώ να βάλω γκολ με ανάποδο ψαλίδι. Όταν το έκανα με τη Μακάμπι γύρισα και είπα στην ομάδα ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.