Ο Ελ Κααμπί βγήκε MVP των ημιτελικών του Conference League

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

© intime

Ο Ελ Κααμπί βγήκε MVP των ημιτελικών του Conference League

Δημήτρης Χούπης 23:15 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 29.05.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με το χατ τρικ απέναντι στην Άστον Βίλα βγήκε ο καλύτερος παίκτης των ημιτελικών του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, επικράτησε με 4-2 της Άστον Βίλα και πλέον βρίσκεται μόλις ένα ματς μακριά από τον τελικό στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού, λοιπόν μετά την επική του εμφάνιση κόντρα στους «βίλανς» βγήκε ως ο καλύτερος παίκτης των ημιτελικών του Conference League. Ο δεύτερος παίκτης που ήταν υποψήφιος ήταν ο Ενζόλα της Φιορεντίνα, ο οποίος έβαλε το νικητήριο γκολ των «βιόλα» κόντρα στην Μπριζ.

Την ίδια ώρα ο Ελ Κααμπί έγινε ο πρώτος σκόρερ τη φετινή χρονιά στη διοργάνωση, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που ξεπερνάει τα δέκα γκολ σε μια σεζόν στην Ευρώπη.

«Είμαστε πιο κοντά στον τελικό, αλλά μένει ένα ακόμα παιχνίδι»

Μετά το παιχνίδι ο Μαροκινός κεντρικός επιθετικός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που πήγε στην Αγγλία, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία νίκη μακριά από τον τελικό.

Κρατούσες το πρώτο σου χατ-τρικ με τον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό;

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε μέχρι την Αγγλία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πιστεύαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους συμπαίκτες μας, το σταφ που βοήθησαν να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε ένα ματς ακόμη βέβαια».

Θα μας πεις κάτι για σένα και τα 30 γκολ που έχεις πετύχει;

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθάνε για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Μένουν τέσσερα παιχνίδια, είναι σημαντικά για να κλείσουμε καλά τη σεζόν και θα κάνω τα πάντα».

Πόσο κοντά είναι ο Ολυμπιακός πλέον στον τελικό;

«Είμαστε πιο κοντά αλλά μένει ένα παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και πρέπει να πάμε με πολύ συγκέντρωση».