Ο Ελ Κααμπί άνοιξε λογαριασμό και λάνσαρε νέο πανηγυρισμό με νόημα! (vids)

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

©Intime

Ο Ελ Κααμπί άνοιξε λογαριασμό και λάνσαρε νέο πανηγυρισμό με νόημα! (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:35 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 01.09.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Λαμία και αποφάσισε να τα πανηγυρίσει με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτούς που τον είχαμε συνηθίσει. Τι μπορεί να σημαίνει η κίνηση του Μαροκινού φορ του Ολυμπιακού;

Τα δύο πρώτα του γκολ στη νέα σεζόν πέτυχε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί κι οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με 3-0 κόντρα στη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», πανηγυρίζοντας την τρίτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Βέβαια, ο Μαροκινός φορ πέρα από τον ρόλο του εκτελεστή, τον οποίο γνωρίζει καλά στο ματς κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας έγινε και δημιουργός. Ο 31χρονος στράικερ των Πειραιωτών... σέρβιρε στον Ζέλσον Μάρτινς, ο οποίος με όμορφο σουτ νίκησε τον Κόστιτς, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ωστόσο, για τους πιο παρατηρητικούς, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία, που ήταν και τα πρώτα του στη φετινή σεζόν, αποφάσισε να λανσάρει έναν νέο πανηγυρισμό, τον οποίο εφάρμοσε και στις δύο περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός κατευθυνόμενος προς τον κόσμο και σταματώντας μπροστά τους κοιτάζοντας το πλήθος που πανηγύριζε τα τέρματα της ομάδας του, έκανε πως έγραφε σημειώσεις σε ένα χαρτάκι και χαμογελούσε.

Πώς μπορεί, όμως, να ερμηνευθεί αυτή η κίνηση του 31χρονου επιθετικού των «ερυθρολεύκων»;

Η πρώτη πιθανή εξήγηση είναι ότι ο 31χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού θέλησε να απαντήσει σε όσους το τελευταίο διάστημα έγραφαν ότι δεν σκοράρει κι ότι κακώς οι «ερυθρόλευκοι» ανανέωσαν τη συνεργασία τους μαζί του και μάλιστα με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Ο ίδιος, ίσως με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να δώσει τις δικές του απαντήσεις, τόσο προς τους αυστηρούς κριτές των social media, ακόμα σε αυτούς των ΜΜΕ.

Η δεύτερη πιθανή εξήγηση που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει βάση, αφορά καθαρά στον ίδιο, εννοώντας ότι άνοιξε λογαριασμό και ξεκίνησε το μέτρημα για τα γκολ που θα σημειώσει το φετινή σεζόν. Προφανώς κι ο καθένας θα μπορούσε να ερμηνεύσει διαφορετικά την κίνηση του Μαροκινού στράικερ...Ίσως στο μέλλον εξηγήσει ο ίδιος γιατί πανηγύρισε με αυτόν τον τρόπο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!