Ελ Κααμπί: «Όταν έβαλα το ψαλιδάκι με τη Μακάμπι γύρισα και είπα στην ομάδα ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Ελ Κααμπί

i

© Intime

Ελ Κααμπί: «Όταν έβαλα το ψαλιδάκι με τη Μακάμπι γύρισα και είπα στην ομάδα ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Sportal newsroom 03:10 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 03:12 - 30.05.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό για το ψαλιδάκι του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια κι έγραψε ιστορία!

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «λύγισε» τη Φιορεντίνα στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, με τον «killer» Ελ Κααμπί να βάζει την υπογραφή του για ακόμη μία φορά. Ο Μαροκινός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στα τελευταία λεπτά με μία εντυπωσιακή κεφαλιά κι έκρινε την αναμέτρηση, βάζοντας «φωτιά» στην AEK Arena.

Ο Ελ Κααμπί μίλησε εκπροσωπώντας τους παίκτες των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων στάθηκε στο ψαλιδάκι του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς νιώθει μετά το γκολ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος. Σήμερα πραγματικά είχαμε υποσχεθεί σε εμάς και στον κόσμο μας ότι θα κάναμε τα πάντα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για τη νίκη και το τρόπαιο. Το γιορτάσουμε όλοι μαζί ως οικογένεια».

Για τον ίδιο και την πορεία του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το Conference. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και όλο το σταφ. Είμαι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος και ευτυχισμένος και σημαίνει πολλά για εμάς».

Για το εάν θα μείνει και του χρόνου: «Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θέλω να γιορτάσω τη στιγμή».

Για το γκολ του με ψαλιδάκι με τη Μακάμπι: «Συνηθίζω να προσπαθώ να βάλω γκολ με ανάποδο ψαλίδι. Όταν το έκανα με τη Μακάμπι γύρισα και είπα στην ομάδα ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο».