«Πολύ κοντά στη Φενέρ ο Ελ Κααμπί!»

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

© intime

«Πολύ κοντά στη Φενέρ ο Ελ Κααμπί!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:16 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 28.06.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πλησιάζει στη Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Γάλλοι.

Η ιστοσελίδα «Footmercato» έριξε τη... βόμβα, καθώς σύμφωνα με δικές της πληροφορίες, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε.

Η χρονιά του Μαροκινού με τα «ερυθρόλευκα» ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Ο 31χρονος «killer» βρήκε δίχτυα 33 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έντεκα εκ των οποίων ήταν στο Conference League.

Μάλιστα, ο ίδιος σκόραρε και το νικητήριο τέρμα των Πειραιωτών στον τελικό στη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φιορεντίνα. Ένα γκολ το οποίο έδωσε στον ελληνικό σύλλογο τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του.

Κάπως έτσι ο Ελ Κααμπί έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων από την Ευρώπη και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη Γαλλία, ο επιθετικός του Ολυμπιακού πλησιάζει στη Φενέρ, η οποία ελπίζει να έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από τη μεριά τους, οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους προσπαθούν να παρατείνουν την παραμονή του παίκτη στον σύλλογο, ωστόσο αυτός φαίνεται να μην είναι πρόθυμος για κάτι τέτοιο, καθώς η πρόταση από την ομάδα του Μουρίνιο είναι δελεαστική.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο σύλλογος της Φενερμπαχτσέ είναι αυτός που βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησής του. Ο τουρκικός σύλλογος, με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, έψαχνε για έναν σκόρερ και επιτάχυνε τη συμφωνία κάνοντας μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον παίκτη. Η διοίκηση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης ελπίζει να ολοκληρώσει αυτή την μεταγραφή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας», αναφέρει μεταξύ άλλων το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Footmercato»