«Ο Ελ Κααμπί δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού»

Ελ Κααμπί

i

©intime

«Ο Ελ Κααμπί δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού»

Sportal newsroom 23:12 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 16.07.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αποδέχθηκε την πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του Τούρκος ρεπόρτερ.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο γνωστός ρεπόρτερ, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, μέσω ανάρτησής του στα social media. Ο δημοσιογράφος της γειτονικής χώρας δημοσίευσε το ρεπορτάζ του μέσω Tweet, στο οποίο ήταν λακωνικός.

«Στην προετοιμασία εντάχθηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για την ανανέωσή του», ανέφερε ο ίδιος στην ανάρτησή του. Βεβαίως αυτό που μένει να φανεί είναι αν αυτό το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται, η για το αν πρόκειται για μία ακόμα φήμη όσον αφορά τον Μαροκινό.

Τι ισχύει με Ελ Κααμπί και πήγε στην Ολλανδία

Στην Ολλανδία βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι «μετάφρασαν» την προσθήκη του Μαροκινού φορ στις προπονήσεις ως εξέλιξη στο θέμα του συμβολαίου του.

Στην πραγματικότητα, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Ο Ελ Κααμπί ταξίδεψε στην Ολλανδία και θα τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αφού πρώτα κάνει κάποιες προπονήσεις ατομικές, γιατί στην πραγματικότητα έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός το προηγούμενο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον παίκτη για συμβόλαιο 1+1 με οψιόν ανανέωσης, εκτός και αν υπάρξει το ποσό των 500.000 ευρώ ως byout. Το ποσό αυτό δεν έχει κατατεθεί στα ταμεία των Πειραιωτών οπότε το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ.

Από εκεί και πέρα, όμως, αυτό δε σημαίνει πως τα πράγματα θα μείνουν και ως έχουν. Οι δύο πλευρές είναι ακόμη σε συζητήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει κανονικά την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου του παίκτη με αρκετά καλύτερες οικονομικές συνθήκες για τον ίδιο, όμως, δεν έχει ακόμη απαντήσει.

Ο λόγος που δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα έχει να κάνει με το γεγονός πως περίμενε κάτι από κάποιο από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, χωρίς όμως να έχει έρθει αυτό το «κάτι». Η πρόταση του Ολυμπιακού υφίσταται ακόμη και τα πράγματα για την ώρα κυλούν θετικά για τους «ερυθρόλευκους», αναφορικά με την ανανέωση συμβολαίου του Ελ Κααμπί.

Το γεγονός πως δεν είχε δώσει το «παρών» ο έμπειρος φορ από την αρχή στο Ρέντη και συγκεκριμένα στην έναρξη της προετοιμασίας, έχει να κάνει με τις παραπάνω ημέρες άδειας που είχε πάρει από την ομάδα του Πειραιά, λόγω της παρουσίας του στην Εθνική της χώρας του αμέσως μετά από τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα, τον οποίο έκρινε και ο ίδιος με δικό του γκολ.