Ελ Κααμπί: «Θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό φέτος για τα 100 χρόνια, είμαστε μία οικογένεια» (vid)

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

PrtScr

Ελ Κααμπί: «Θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό φέτος για τα 100 χρόνια, είμαστε μία οικογένεια» (vid)

Sportal newsroom 11:17 - 23.07.2024

Μετά την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας και μεταξύ άλλων έδωσε και το έναυσμα για μία ιστορική χρονιά στα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου.

Μία από τις βασικές υποθέσεις που ήθελε να κλείσει ο Ολυμπιακός όσο οι ποδοσφαιριστές και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ήταν αυτή της ανανέωσης του συμβολαίου του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Και τελικά τα κατάφεραν οι Πειραιώτες, αφού το μεσημέρι της Δευτέρας (22/07) έκαναν γνωστό μέσω μίας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό τους στα social media πως ο Μαροκινός επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Μετά την ανανέωσή του με τους Πειραιώτες, ο Ελ Κααμπί παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας και μεταξύ άλλων έδωσε και το έναυσμα για μία ιστορική χρονιά στα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την οικογένειά μας. Ελπίζω να κάνουμε μια σπουδαία χρονιά όπως συνέβη πέρυσι. Θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό φέτος, γιατί ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 του χρόνια. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα για εμάς, για τους παίκτες, αλλά και για τους φιλάθλους μας.

Νομίζω ότι έχουμε μία καλή ομάδα για να τα καταφέρουμε αυτή τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μας. Ήρθα πέρυσι και ήδη νιώθω πράγματα γι' αυτήν την ομάδα. Είμαστε μία οικογένεια με όλο το επιτελείο, με τον προπονητή, με τους παίκτες και φυσικά με τους οπαδούς. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Πάμε να τα καταφέρουμε φέτος».