Ο Ελ Καντουρί ακούστηκε για Ηρακλή, αλλά ανακοινώθηκε από ομάδα-έκπληξη

Ελ Καντουρί

i

© Intime

Ο Ελ Καντουρί ακούστηκε για Ηρακλή, αλλά ανακοινώθηκε από ομάδα-έκπληξη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:11 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 03.09.2024

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι αυτός δεν είναι τελικά ο Ηρακλής.

Μπορεί να έφτασε μία... ανάσα από τον Ηρακλή, ωστόσο ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα τελικά. Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, ο 34χρονος Μαροκινός αποκτήθηκε από την ΣΠΑΛ, η οποία αγωνίζεται στη Serie C.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι νέος ποδοσφαιριστής της ΣΠΑΛ!

Η ΣΠΑΛ ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίιου 2025. Ο Μαροκινός χαφ γεννήθηκε το 1990. Ο Ελ Καντουρί αγωνίστηκε στην Serie A με τις φανέλες των Νάπολι, Τορίνο και Έμπολι. Στο εξωτερικό, έπαιξε 173 φορές με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, πετυχαίνοντας 10 γκολ και 13 ασίστ σε έξι σεζόν. Πέρσι, αγωνίστηκε στην ρουμανική Κλου, με την οποία έφτασε στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα».

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπήρξε ένας από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με «χρυσά» γράμματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2017, έγινε μέλος της χρυσής φουρνιάς του νταμπλ και προσέφερε κάποιες στιγμές... μαγείας στους φίλους του συλλόγου. Σε αυτήν την εξαετία, ο 33χρονος μέτρησε δέκα γκολ και 13 ασίστ σε 173 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!