Ο Ηρακλής πάει για το «μπαμ» με Ελ Καντουρί!

Ομάρ Ελ Καντουρί

i

© Intime

Ο Ηρακλής πάει για το «μπαμ» με Ελ Καντουρί!

Sportal newsroom 18:59 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 18.08.2024

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ηρακλή.

Ο... ανανεωμένος Ηρακλής έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι το φετινό καλοκαίρι και δεν δείχνει διάθεση να σταματήσει εκεί.

Ένας από τους μεγάλους επόμενους στόχους του Γηραιού, ακούει στο όνομα Ελ Καντουρί. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μαροκινό πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη και μένει να δούμε αν ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός επιστρέψει στη χώρα μας.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπήρξε ένας από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με «χρυσά» γράμματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2017, έγινε μέλος της χρυσής φουρνιάς του νταμπλ και προσέφερε κάποιες στιγμές... μαγείας στους φίλους του συλλόγου. Σε αυτήν την εξαετία, ο 33χρονος μέτρησε δέκα γκολ και 13 ασίστ σε 173 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ένας από τους λόγους που ο Μαροκινός άφησε το στίγμα του στην Τούμπα ωστόσο, ήταν η ευπάθεια στους τραυματισμούς. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και σε χρονικά σημεία που ο σύλλογος είχε ανάγκη την παρουσία του, με αποτέλεσμα να υπάρξει η ανάλογη γκρίνια από τον κόσμο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!