Ελαμπντελαουί: «Θα είμαι ένας από εσάς απόψε, εύχομαι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μετά το ματς» (vid)

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί

i

© Intime

Ελαμπντελαουί: «Θα είμαι ένας από εσάς απόψε, εύχομαι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μετά το ματς» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:02 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 29.05.2024

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έστειλε το δικό του «ερυθρόλευκο» μήνυμα εν όψει του τελικού του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Η πιο μεγάλη στιγμή στην 99χρονη ιστορία του Ολυμπιακού έφτασε! Το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) στην «Opap Arena», οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League, με στόχο να γίνουν ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ένας εκ των πρώην αρχηγών των Πειραιωτών βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό.

Ο Νορβηγός μπακ μέσω των social media έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει της σπουδαίας βραδιάς. Ο Ελαμπντελαουί τόνισε ότι σήμερα θα είναι ένας οπαδός του Ολυμπιακού, καθώς ευχήθηκε στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίζουν όλοι οι «ερυθρόλευκοι» μαζί.

«Γεια σε όλους. Είμαι στην Αθήνα τώρα και νιώθω υπέροχα που είμαι εδώ μου ξανάρχονται όλες οι μνήμες στο μυαλό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ για να υποστηρίξω την ομάδα σε αυτό το μεγάλο ματς.

Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα τα καλύτερα. Στους οπαδούς θα πω ενισχύστε την ομάδα, θα είμαι ένας από τους οπαδούς και εύχομαι όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε μετά το ματς». ήταν το μήνυμα του Νορβηγού δεξιού μπακ.