Ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής στο ντέρμπι για Λιβάι - Έτοιμος ο Πισάρο, τι ισχύει με Γκατσίνοβιτς

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής στο ντέρμπι για Λιβάι - Έτοιμος ο Πισάρο, τι ισχύει με Γκατσίνοβιτς

Κώστας Τσίλης 11:16 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 14.08.2024

Σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης στην ΑΕΚ επέστρεψε ο Πισάρο, αλλά παραμένουν εκτός και ο Γκαρσία και ο Γκατσίνοβιτς, κάτι που έχει σημασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό

Μέρα με την ημέρα αυτή την τρέχουσα εβδομάδα, ο Ματίας Αλμέιδα "τσεκάρει" τα δεδομένα για την κατάσταση του Ροντόλφο Πισάρο, του Λιβάι Γκαρσία και του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Κάθε προπόνηση είναι πλέον κρίσιμη. Και από τη σημερινή τα καλά μαντάτα ήρθαν μόνο από τον Πισάρο. 

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κάτι που σημαίνει πως θα τεθεί στην διάθεση του Αλμέιδα για το ματς της Κυριακής. Αντίθετα, εκτός κανονικού προγράμματος παράμεινε ο Γκαρσία. Και μάλιστα δεν φάνηκε σήμερα, πως αυτό θα αλλάξει στην αυριανή προπόνηση. Επομένως αρχίζουν να μειώνονται οι πιθανότητες, να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για το κυριακάτικο ματς, το οποίο μάλιστα είναι και ντέρμπι. 

Όσο για την περίπτωση του Γκατσίνοβιτς, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, είναι απίθανο να μπορέσει να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι δύσκολα θα φορτσάρει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Το σημαντικό στην περίπτωση του Γκατσίνοβιτς, διότι η ΑΕΚ δεν έχει μπροστά της μόνο το κυριακάτικο παιχνίδι, είναι πως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, δεν έχει απολύτως καμία σχέση μ' αυτό που τον οδήγησε πέρυσι στο χειρουργείο. 

Τώρα πρόκειται για ένα μυϊκό πρόβλημα στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό. Πρόβλημα που προήλθε από μια κίνηση μέσα σε παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα των κοιλιακών προσαγωγών, που πέρυσι τον οδήγησε σε επέμβαση. Επομένως δεν υπάρχει στον Αλμέιδα και καμία ανησυχία για σοβαρό πρόβλημα με τον Γκατσίνοβιτς. Ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός θα στερηθεί τον Σέρβο χαφ και από το ματς με τον Ολυμπιακό.