Ελεύθερος από το Ζαγκλιέμπε ο Διούδης... χάλασε λόγω ρήτρας για Άρη

Σωκράτης Διούδης

i

©intime

Ελεύθερος από το Ζαγκλιέμπε ο Διούδης... χάλασε λόγω ρήτρας για Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 18:23 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 12.07.2024

Ο 31χρονος τερματοφύλακας εξασφάλισε την ελευθερία του από την πολωνική ομάδα, όμως είναι εξαιρετικά απίθανο αυτή τη στιγμή να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη λόγω όρου που έθεσαν οι Πολωνοί.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Διούδη ανακοίνωσε και επίσημα η Ζαγκλέμπιε Λιούμπιν, εξαιτίας των προσωπικών λόγων που επικαλέστηκε ο 31χρονος τερματοφύλακας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της πολωνικής ομάδας: «Η σύμβαση λύθηκε με κοινή συναίνεση μετά από αίτημα του Σωκράτη. Ο παίκτης ήθελε να φύγει για προσωπικούς λόγους. Συμφωνήσαμε από κοινού ότι θα βρίσκαμε μια τέτοια λύση αφού πληρούσαμε τις προϋποθέσεις, οι οποίες περιλάμβαναν την εύρεση κατάλληλου αντικαταστάτη στη θέση του τερματοφύλακα. Αυτό έγινε, οπότε λύθηκε το συμβόλαιο με τον Διούδη. Soki, σε ευχαριστούμε για τη σημαντική συνεισφορά στα αποτελέσματα που πέτυχε η ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή τύχη».

Χατζηγιοβάννης και Διούδης γιόρτασαν με... Ζωιδάκη την πρόκριση (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:07 - 22.03.2024

Χατζηγιοβάννης και Διούδης γιόρτασαν με... Ζωιδάκη την πρόκριση (vid)

Ιδιαίτερα κεφάτοι και χαρούμενοι ήταν οι Τάσος Χατζηγιοβάννης και Σωκράτης Διούδης μετά την πρόκριση της Ελλάδας επί του Καζακστάν, την οποία την γιόρτασαν με τραγούδια του γνωστού κρητικού καλλιτέχνη, Νίκου Ζωιδάκη.

Θεωρητικά, η εξέλιξη αυτή θα άνοιγε διάπλατα τον δρόμο ώστε ο 31χρονος τερματοφύλακας να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Τις τελευταίες όμως ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, δεν θα πρέπει να θεωρείται και τόσο σίγουρο ότι ο Διούδης θα μετακομίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Για να μην πούμε απίθανο την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στην οποία η περίπτωση του Έλληνα τερματοφύλακα οδηγείται σε οριστικό ναυάγιο. Ο λόγος έχει να κάνει με τους όρους με τους οποίους λύθηκε το συμβόλαιο του παίκτη με την Ζαγκλιέμπε που απαίτησε να πληρωθεί η ρήτρα των 400.000 ευρώ για να τον αφήσει να έρθει στον Άρη. Κάτι τέτοιο δεν ευνοεί την συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή, παρά την εκατέρωθεν κοινή επιθυμία, όπως φάνηκε από τις επαφές των δυο πλευρών εδώ και καιρό .