Ελίασον: «Δεν είμαι σίγουρος για το πέναλτι, πρέπει να δω τα ριπλέι»

Ελίασον

i

©intime

Ελίασον: «Δεν είμαι σίγουρος για το πέναλτι, πρέπει να δω τα ριπλέι»

Sportal newsroom 00:52 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 14.08.2024

Στο πέναλτι στάθηκε ο Ελίασον στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena».

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στην «OPAP Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στις δηλώσεις μετά τον αγώνα ο Ελίασον, στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισε η Ένωση, αλλά μετά από εξέταση της φάσης από το VAR το πήρε πίσω. 

Όλη η εκπομπή με ρεπορτάζ και σχόλια από Τσίλη, Βερβελέ, Τσαλγατίδη, Σαββόπουλο και... Red Duckling - Όλα όσα δεν είδατε από τη βραδιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:21 - 17.09.2023

Sportal Sunday Live Όλη η εκπομπή με ρεπορτάζ και σχόλια από Τσίλη, Βερβελέ, Τσαλγατίδη, Σαββόπουλο και... Red Duckling - Όλα όσα δεν είδατε από τη βραδιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ

Η Sportal Sunday Live έκανε πρεμιέρα στην αγωνιστική των ντέρμπι. Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης ζωντανά από τα στούντιο του Sportal με καλεσμένους τους ρεπόρτερ των ομάδων σχολίασαν όλα όσα έγιναν σε «OPAP Arena» και Τούμπα. Δείτε επίσης τα σχόλια του Στέφανου Αβραμίδη και Red Duckling

Συγκεκριμένα σχολίασε πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις φάσεις, θέλοντας να δει τα ριπλέι για να έχει πιο σίγουρη γνώμη. 

Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι ακόμη αρχή της σεζόν, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το πέναλτι. Ήταν δύο περιπτώσεις, σε εμένα και τον Ρότα. Πρέπει να δω ξανά το ριπλέι, θα το κάνω μετά». 

 Την ίδια ώρα ο σκόρερ της ΑΕΚ, Εζεκιέλ Πόνσε, μίλησε για το αποτέλεσμα, το οποίο, όπως ανέφερε, τους άφησε πικρή γεύση. 

«Η αλήθεια είναι πως θέλουμε να παίρνουμε όσο περισσότερους βαθμούς. Προσπαθήσαμε για τη νίκη από το πρώτο λεπτό. Η ισοπαλία μας αφήνει πικρή γεύση. Πρέπει να πάρουμε τον έναν βαθμό και να συνεχίσουμε για τη συνέχεια», είπε στην αρχή. 

«Προφανώς ο κόσμος μας στήριξε ακόμη μία φορά. Εμείς είμαστε οικογένεια και θέλουμε να είναι μέρος και αυτός στην οικογένεια», ανέφερε στη συνέχεια. 

Τέλος για το γκολ που έβαλε είπε: «Σίγουρα αυτό που κάνω είναι να δουλεύω. Θα συνεχίσω τη δουλειά για να δώσουμε περισσότερες χαρές».