Η ΑΕΚ προσφέρει στον Ελίασον νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2028

Ελίασον

i

Νίκλας Ελίασον/©intime

Η ΑΕΚ προσφέρει στον Ελίασον νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2028

Κώστας Τσίλης 13:55 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 09.06.2024

Σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα η ΑΕΚ έδωσε στον Ελίασον επέκταση συμβολαίου για ακόμα έναν χρόνο με πολύ καλύτερες αποδοχές.

Με μια μικρή… αμφισβήτηση από τον Ντομαγκόι Βίντα, ο Νίκλας Ελίασον δικαιούται τον τίτλο του πολυτιμότερου της ΑΕΚ για τη σεζόν που πέρασε. Ο Σουηδός έκανε πράγματα και θαύματα και συνεχίζει να τα κάνει με την εθνική ομάδα της Σουηδίας. Όχι μόνο έκανε ντεμπούτο, αλλά έχει κερδίσει και θέση βασικού.

Η ΑΕΚ έχει «δεμένο» τον Ελίασον με συμβόλαιο μέχρι και το 2027. Με αποδοχές που συγκριτικά με την προσφορά του, είναι σχετικά χαμηλές. Σύμφωνα όμως με σουηδικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ προχωρά σε ανταμοιβή του Ελίασον.

Το δημοσίευμα της Aftonbladet, αναφέρει πως ήδη η Ένωση έχει συμφωνήσει με τον Σουηδό εξτρέμ για επέκταση του συμβολαίου, μέχρι και το 2028. Προφανώς με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους. Και σύμφωνα με τους Σουηδούς θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει την συμφωνία, αλλά μόνο την πρόθεση της, να δώσει ένα νέο καλύτερο συμβόλαιο στον Ελίασον. Άλλωστε δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες, από τότε που η ΑΕΚ αρνήθηκε πρόταση 4 εκατομμυρίων από το Μεξικό για τον Σουηδό εξτρέμ.