Εστίασε στην τακτική ο Γιοβάνοβιτς - Δίχως προβλήματα η προπόνηση της Εθνικής

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση της Εθνικής

Εστίασε στην τακτική ο Γιοβάνοβιτς - Δίχως προβλήματα η προπόνηση της Εθνικής

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 21:37 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 04.09.2024

Δίχως προβλήματα και με εστίαση στην τακτική από τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής, για το ματς με τη Φινλανδία.

Με διπλή προπόνηση και χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ιρλανδία. Σε πρώτο χρόνο, το πρωί οι διεθνείς έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε πάνω στην αμυντική τακτική.

Όσον αφορά το απογευματινό πρόγραμμα, μετά την προθέρμανση, το βάρος δόθηκε στην επιθετική τακτική και ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Την Πέμπτη (5/9) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30, ενώ την Παρασκευή οι διεθνείς θα προπονηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η πρώτη ομιλία του Γιοβάνοβιτς στους διεθνείς: «Είμαι κι εγώ Έλληνας, σας πιστεύω πολύ, δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τους υπόλοιπους»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

14:44 - 02.09.2024

Η πρώτη ομιλία του Γιοβάνοβιτς στους διεθνείς: «Είμαι κι εγώ Έλληνας, σας πιστεύω πολύ, δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τους υπόλοιπους»

Στην πρώτη του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «επένδυσε» στην τόνωση του ηθικού τους εν όψει των αγώνων με την Φινλανδία και την Ιρλανδία για το Nations League, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ίδιο του τον εαυτό: «Είμαι κι εγώ Έλληνας! Σας πιστεύω».

Γκαγκάτσης στους διεθνείς: «Πρόκριση στο Μουντιάλ με τον καλύτερο προπονητή»

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινά την προσπάθειά της στο Nations League το Σάββατο (7/9, 21:45) αντιμετωπίζοντας τη Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στη συνέχεια την Ιρλανδία στο Δουβλίνο την Τρίτη (10/9) στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της League B.

Στην προπόνηση της Τρίτης (3/9) βρέθηκε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Σε ένα σύντομο χαιρετισμό προς τους διεθνείς ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε τα ακόλουθα: «Εύχομαι καλή αρχή στο Nations League και καλή επιτυχία. Θέλω να ξέρετε ότι η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σας για τα πάντα. Ετοιμαζόμαστε για μια νέα αρχή έχοντας μαζί μας τον καλύτερο κόουτς. Έναν άνθρωπο που ξεχωρίζει τόσο για την προπονητική του αξία όσο και για το ήθος του.

Δίπλα σας είναι και δύο παιδιά που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Σας ξέρω όλους πολύ καλά και σας παρακολουθώ και πραγματικά ήταν ατυχία που δεν πήρατε την πρόκριση για το EURO της Γερμανίας γιατί την αξίζατε. Εύχομαι τώρα με την καθοδήγηση και του προπονητή να τα δώσετε όλα και να πάρετε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να θυμάστε πάντα ότι η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστεί».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Σημειώνεται ότι η διάθεση των Ελλήνων φιλάθλων για να δουν τη «γαλανόλευκη» κλιμακώνεται κι η πώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις 8.000, αριθμός εντυπωσιακός για ματς Εθνικής τέσσερις μέρες πριν από τη διεξαγωγή του. Υπενθυμίζεται ότι στους αγώνες της Εθνικής δεν χρειάζεται η διαδικασία μέσω gov.