Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Φινλανδία

Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Φινλανδία

Γιώργος Σακελλαρίου 20:34 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 07.09.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης και τον Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η Ελλάδα δίνει στην επιστροφή της στο «Γ. Καραϊσκάκης» το πρώτο της και πολύ σημαντικό ματς με τη Φινλανδία για τον δεύτερο όμιλο της β’ κατηγορίας στο Nations League.

Αυτό είναι και το ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και ο Σέρβος τεχνικός, όπως αναμενόταν, δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη. Στο τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος και δεξί μπακ ο Ρότα.

Αριστερά θα ξεκινήσει ο Τσιμίκας έναντι του Γιαννούλη και στο κέντρο της άμυνας θ’ αγωνιστούν οι Μαυροπάνος, Κουλιεράκης.

Στα χαφ θα είναι οι Mπουχαλάκης, Μάνταλος, δεξιά θα παίξει ο Πέλκας, αριστερά ο Χατζηγιοβάννης και ο Μπακασέτας θα βρίσκεται πίσω από τον Ιωαννίδη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!