Ο Γιοβάνοβιτς τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο πριν από τη σέντρα του Ελλάδα - Φινλανδία
i

©intime

Ο Γιοβάνοβιτς τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο πριν από τη σέντρα του Ελλάδα - Φινλανδία

Sportal newsroom 22:15 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 07.09.2024

Η κάμερα έπιασε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τραγουδάει τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας πριν από τον αγώνα με τη Φινλανδία.

Η Ελλάδα υποδέχτηκε τη Φινλανδία στο Γ. Καραϊσκάκης για την πρώτη αγωνιστική του Nations League.

Αυτό είναι και το πρώτο παιχνίδι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, με τη «γαλανόλευκη» να θέλει να ξεκινήσει θετικά σε αυτή τη νέα εποχή. Κατά την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων λοιπόν η κάμερα έπιασε τον Σέρβο να τραγουδάει κανονικά αυτόν της Ελλάδας, καθώς ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλάει κανονικά την ελληνική γλώσσα.

Ο 62χρονος υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη ομιλία με τους παίκτες, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι κι αυτός Έλληνας, κάτι που φάνηκε στο γεγονός ότι τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο. «Είμαι και εγώ ΕΛΛΗΝΑΣ, έχω ελληνικό διαβατήριο και σας ξέρω όλους περισσότερο απ’ όσο μπορεί οποιοσδήποτε να φανταστεί. Δεν σας μιλάει κάποιος ξένος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Σας πιστεύω πολύ, σαν λαός δεν κωλώνετε και δεν κάνετε πίσω στα δύσκολα και αυτή την ψυχή σας θέλω να την εκμεταλλευτώ και σας τη βγάλω και μέσα στο γήπεδο. Θέλω τη θετική σας αύρα, να δουλέψουμε καλά αυτές τις μέρες της εβδομάδας γιατί μετά θα έχουμε μόνο παιχνίδια και καθόλου χρόνο».