Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία

Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία

Γιώργος Σακελλαρίου 20:33 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 13.10.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε τον Χατζηδιάκο στο κέντρο της άμυνας, στη θέση του τιμωρημένου Κουλιεράκη.

Η Ελλάδα μετά τον θρίαμβο στο Γουέμπλεϊ δίνει το δεύτερό της παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Ιρλανδία για τον δεύτερο όμιλο της β’ κατηγορίας στο Nations League.

Η Εθνική δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από την τέταρτη σερί νίκη που θα είναι ένα ακόμα βήμα για την πρωτιά και ασφαλώς δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, το οποίο θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.

Αυτό είναι και το δεύτερο ματς, παράλληλα, του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπροστά στο κοινό της Εθνικής. Ο έμπειρος τεχνικός δεν προχώρησε σε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η μία και μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ματς εναντίον της Αγγλίας, αφορά το κέντρο της άμυνας.

Στη θέση του τιμωρημένου Κουλιεράκη θα παίξει ο Χατζηδιάκος και θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Μαυροπάνο. Στο τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος και δεξί μπακ ο Ρότα, ενώ αριστερά, αν και είναι ετοιμοπόλεμος ο Τσιμίκας μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ο Γιοβάνοβιτς διατήρησε τον Γιαννούλη.

Στα χαφ θα παίξουν και πάλι οι Σιώπης, Κουρμπέλης. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα είναι ο Τζόλης, ο οποίος ήταν εκπληκτικός στην Αγγλία, ο Μασούρας θα παραμείνει στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ ο Μπακασέτας θα αγωνιστεί πίσω από τον Παυλίδη.

Πότε ήταν το τελευταίο sold - out στο «Γ. Καραϊσκάκης» για αγώνα της Εθνικής
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:09 - 13.10.2024

Πότε ήταν το τελευταίο sold - out στο «Γ. Καραϊσκάκης» για αγώνα της Εθνικής

Το βράδυ της Κυριακής (13/10, 21:45) η Ελλάδα υποδέχεται την Ιρλανδία και στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα... πέφτει καρφίτσα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που το φαληρικό γήπεδο γέμισε για ματς της Εθνικής.

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Γιοβάνοβιτς για το ματς με την Ιρλανδία

Στον πάγκο της Εθνικής, λοιπόν, είναι ο Τσιμίκας, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής με την Αγγλία, λόγω της ίωσης.

Οι Ιρλανδοί θα παραταχθούν με 4-3-3 στο Φάληρο.

Ο τεχνικός τους Χέιμιρ Χόλγκριμσον θα έχει τον Κέλεχερ στο τέρμα, δεξί μπακ θα είναι ο Ο’ Σέι κι αριστερά θα παίξει ο Μπρέιντι. Στόπερ θ’ αγωνιστούν οι Σκέιλς, Κόλινς.

Στα χαφ είναι οι Νάιτ, Κούλεν, Σμόντικς, δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Ογκμπένε, αριστερό ο Πάροτκαι στην κορυφή ο Φέργκιουσον.