Ο Γιοβάνοβιτς όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Απίθανο ξέσπασμα σε ένα μπουκάλι νερό στο 2-0 του Μάνταλου (vid)

Ο Γιοβάνοβιτς όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Απίθανο ξέσπασμα σε ένα μπουκάλι νερό στο 2-0 του Μάνταλου (vid)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 00:40 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 14.10.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πανηγύρισε πιο έξαλλα από ποτέ όταν ο Μάνταλος «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για την Ελλάδα κόντρα στην Ιρλανδία.

Η Ελλάδα πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 επί της Ιρλανδίας το βράδυ της Κυριακής (14/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της League B του Nations League και κάνοντας το 4Χ4 παρέμεινε στην κορυφή.

Βέβαια, το έργο της «γαλανόλευκης» δεν ήταν εύκολο. Μπορεί να ήταν σαφώς ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, αλλά η Ιρλανδία είναι μία ομάδα... σφιχτή και σκληρή και έβαλε δύσκολα στην Εθνική μας ομάδα.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά με το σκορ να είναι εύθραυστο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κινδύνεψε σε κάποιες φάσεις και δεν ήθελε πολύ για να χαθεί το «τρίποντο» μέσα από τα χέρια μας.

Μάλλον γι' αυτό ήταν τόσο έντονη η αντίδραση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όταν ο Μάνταλος «κλείδωσε» τη νίκη για την Ελλάδα, κάνοντας το 2-0. Ο Σέρβος τεχνικός με το που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ξέσπασε, πετώντας ένα μπουκάλι νερό στο έδαφος και πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Δείτε στα τελευταία δευτερόλεπτα του παρακάτω βίντεο το ξέσπασμα του Γιοβάνοβιτς:

23:44 - 13.10.2024

Ασύλληπτο λάθος του Κέλεχερ και 2-0 με τον Μάνταλο

Ένα τραγικό λάθος έκανε λίγο πριν το φινάλε του Ελλάδα - Ιρλανδία ο Κουίβιν Κέλεχερ, δίνοντας την ευκαιρία στον Μάνταλο να το εκμεταλλευτεί και να κάνει το 2-0.