Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι Ελλάδα - Ιρλανδία!
i

©Intime

Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι Ελλάδα - Ιρλανδία!

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:27 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 12.10.2024

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής (13/10, 21:45) στον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Ιρλανδία για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League.

Η συγκλονιστική εμφάνιση της Εθνικής στο «Γουέμπλεϊ» και η ιστορική νίκη σε βάρος της Αγγλίας, έχει ξεσηκώσει τους Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι θα γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης» για να αποθεώσουν τις «ψυχάρες» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να τους σπρώξουν στην τέταρτη νίκη στη διοργάνωση.

Έχουν ήδη διατεθεί 25.000 εισιτήρια για τον αγώνα της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Ιρλανδία το βράδυ της Κυριακής (13/10, 21:45) για την 4η αγωνιστική του Nations League κι απομένουν περίπου 5.000 ώστε να εξαντληθούν όσα είχαν τυπωθεί για το ελληνικό κοινό.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδας-Ιρλανδία (Κυριακή 13/10, 21:45) που έχουν απομείνει και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει sold out. Συνεπώς, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να έρθουν στον αγώνα, θα πρέπει να σπεύσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους. Αγοράστε το εισιτήριό σας στο link που ακολουθεί.

Η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στο φετινό Nations League στο "Γ. Καραϊσκάκης", με αντίπαλο αυτή τη φορά την Ιρλανδία και θέλει να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση. Όλα δείχνουν ότι το "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι γεμάτο και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Πατήστε ΕΔΩ για να αποκτήσετε το εισιτήριό σας για τον αγώνα Ελλάδα-Ιρλανδία (τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά)».