Περιορισμένα τα εισιτήρια για το Ελλάδα - Ιρλανδία, άνοιξαν κι άλλες θύρες για το ματς

Οι οπαδοί στο Ελλάδα - Ρουμανία

i

© Intime

Περιορισμένα τα εισιτήρια για το Ελλάδα - Ιρλανδία, άνοιξαν κι άλλες θύρες για το ματς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:20 - 12.10.2024

Ένα βήμα πιο κοντά από το sold - out βρίσκεται η αναμέτρηση Ελλάδα - Ιρλανδία με τον πάροχο των εισιτηρίων να αλλάζει την κατάσταση σε «περιορισμένα».

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από το βράδυ που η Ελλάδα έγραψε ιστορία στο Γουέμπλεϊ. Εκεί όπου επικράτησε της Αγγλίας με 2-1 χάρη στο buzzer - beater του Παυλίδη, ο οποίος - όπως και οι συμπαίκτες του - αφιέρωσε την επικράτηση στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η «γαλανόλευκη» θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το τρίποντο, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League. Επόμενο ματς αυτό κόντρα στην Ιρλανδία, την οποία η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα προσπαθήσει να νικήσει μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένα «Γ. Καραϊσκάκης» το οποίο αναμένεται να είναι... καμίνι, αφού στις κερκίδες του πρόκειται να βρίσκονται πάνω από 30 χιλιάδες φίλαθλοι. Όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, το sold - out είναι θέμα χρόνου, καθώς ο πάροχος των εισιτηρίων (σ.σ. η Ticketmaster) άλλαξε την κατάσταση σε «περιορισμένα». Μάλιστα, στο γήπεδο άνοιξαν θύρες οι οποίες δεν ήταν διαθέσιμες την Παρασκευή (11/10) και σε αυτές τα «μαγικά» χαρτάκια άρχισαν επίσης να... εξαφανίζονται.

Νούμερο 1 στις τάσεις του βρετανικού Youtube τα στιγμιότυπα από το Αγγλία - Ελλάδα, σχεδόν ένα εκατομμύριο views μέσα σε 24 ώρες

Ένα μυθικό βράδυ ήταν εκείνο της 10ης Οκτωβρίου, τότε που στο Γούεμπλεϊ η Ελλάδα έγραψε λαμπρή ιστορία. Στη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς νίκησαν την Αγγλία και πήραν για πρώτη φορά «διπλό» στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Φυσικά αυτό από μόνο του θα μπορούσε να αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός, όμως ο τρόπος που ήρθε αυτή η επικράτηση ήταν που την έκανε ακόμα πιο ιστορική. Σε ένα ματς με τρία ακυρωθέντα τέρματα για τη «γαλανόλευκη», με απομάκρυνση προσπάθειας πάνω στη γραμμή και με ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε, η Ελλάδα τελικά πήρε το τρίποντο χάρη στο buzzer - beater του Παυλίδη.

Εντός των συνόρων, τόσο τα highlights της Nova όσο και αυτά του Αlpha μπήκαν στις τάσεις του ελληνικού Youtube. Αφενός, εκείνα του συνδρομητικού ξεπέρασαν τα 500 χιλ. πριν καν συμπληρωθεί μία μέρα, ενώ εκείνα του ελεύθερου καναλιού τα 50 χιλ. Η κατάσταση, λοιπόν, είναι πάνω - κάτω ίδια και στην Αγγλία, με τα στιγμιότυπα του αγώνα να αποτελούν το πιο ανερχόμενο βίντεο σε όλο το αγγλικό Youtube.

Συγκεκριμένα, το ITV ανέβασε τις κορυφαίες στιγμές του αγώνα Αγγλία - Ελλάδα την Παρασκευή (11/10) και μέχρι να συμπληρωθούν 24 ώρες πάνω από 900 χιλ. χρήστες είχαν μπει στο βίντεο. Αυτό έφερε τον τίτλο: «Αφιερωμένη στον Μπάλντοκ η νίκη που πέτυχε η Ελλάδα εναντίον της Αγγλίας».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι στα σχόλια ασκούσαν κριτική σε παίκτες και Κάρσλεϊ, τονίζοντας πως η «γαλανόλευκη» άξιζε να πετύχει περισσότερα γκολ. Παράλληλα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Μπάλντοκ. Θυμίζουμε πως στο εν λόγω παιχνίδι η Ελλάδα πανηγύρισε τη νίκη με 2-1, χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Παυλίδης. Παράλληλα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είδε να του ακυρώνονται τρία τέρματα, καθώς και μία προσπάθεια του Μπακασέτα να σταματάει πάνω στη γραμμή.