Πότε ήταν το τελευταίο sold - out στο «Γ. Καραϊσκάκης» για αγώνα της Εθνικής

Οι οπαδοί στον αγώνα Ελλάδα - Βέλγιο

i

© Intime

Πότε ήταν το τελευταίο sold - out στο «Γ. Καραϊσκάκης» για αγώνα της Εθνικής

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:09 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 13.10.2024

Το βράδυ της Κυριακής (13/10, 21:45) η Ελλάδα υποδέχεται την Ιρλανδία και στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα... πέφτει καρφίτσα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που το φαληρικό γήπεδο γέμισε για ματς της Εθνικής.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη σέντρα στο Ελλάδα - Ιρλανδία, εκεί όπου η «γαλανόλευκη» θα ψάξει τη νίκη στο ματς της 4ης αγωνιστικής του UEFA Nations League. Μία νίκη η οποία έχει δύο σκοπούς!

Ο πρώτος είναι να εξαργυρώσει το τρίποντο που πήρε στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία και ο δεύτερος είναι να τιμήσει για μία ακόμα φορά τη μνήμη του αδικοχαμένου Μπάλντοκ. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να βρίσκονται πάνω από 30 χιλιάδες φίλαθλοι, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ανακοινώνει sold - out. Άλλωστε, το ματς της Κυριακής (13/10) είναι το πρώτο στην Ελλάδα μετά τον θάνατο του 31χρονου και οι υποστηρικτές της «γαλανόλευκης» θέλουν να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Χωρίς την εφαρμογή του Gov.gr η είσοδος στο Ελλάδα - Ιρλανδία, ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:29 - 12.10.2024

Χωρίς την εφαρμογή του Gov.gr η είσοδος στο Ελλάδα - Ιρλανδία, ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση

Ενώ στα ματς της Stoiximan Super League και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων επιβάλλεται η χρήση της εφαρμογής Gov Wallet, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν υποχρεωτικό στο ματς Ελλάδα - Ιρλανδία.

Για να βρει κανείς το τελευταίο sold - out της Εθνικής στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα πρέπει να γυρίσει το ημερολόγιο επτά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στον Σεπτέμβρη του 2017. Στις 3 εκείνου του μήνα, η Ελλάδα υποδεχόταν το Βέλγιο στο Φάληρο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Το γήπεδο ήταν... καμίνι και πριν τη σέντρα η ΕΠΟ είχε ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την παρουσία τους στις κερκίδες.

«Εκ μέρους των διεθνών παικτών, ευχαριστούμε ειλικρινά όλες και όλους σας για την έμπρακτη υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας στο κρίσιμο σημείο της προσπάθειάς της να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας», ανέφερε τότε η ανακοίνωση της ΕΠΟ. Για την ιστορία, σε εκείνο το παιχνίδι, η «γαλανόλευκη» είχε παίξει πολύ καλά κόντρα στον Λουκάκου και τους συμπαίκτες του, εντούτοις ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Εκείνη η σεζόν (2017-18) ήταν και η τελευταία της επίσημης αγαπημένης στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την ομάδα να αλλάζει έδρα και να περνά μεταξύ άλλων από ΟΑΚΑ, Πανθεσσαλικό και OPAP Arena. Το ματς «αποχαιρετισμού» ήταν αυτό για τα μπαραζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Κροατία, με την Ελλάδα να μένει στο 0-0 και να αποκλείεται. Αυτό διότι στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 4-1.